28.1.13

Kenkä kuin karkki

Kuva lainattu: kookenka.fi
Kuolaa täällä kuivailen pöydältä, bongasin niin komiat kevätkengät. Kohtahan on ne synttäritkin. Mies, huhuu? Kuuleeko joku? Ihan pieni huomaamaton lahjatoive ois tässä näin. 

Kiitos jo etukäteen.

I think I've found shoes for me for spring. Actually I wouldn't mind at all if my husband someone got these for me for my birthday. Thanks in advance!


Ja jos mietityttää, niin ei, kukaan ei ole maksanut tästä jutusta mulle mitään.

6 kommenttia:

 1. Ne on makeet!!

  ps. pakko kysyä kun oon törmänny enneki muuallakin blogeissa että ihan itte oon ostanu tai jotain sen suuntasta että kyseleekö ihmiset semmosia? Penääkö ne täällä kaikenlaista? :) Vai tuleeko tuo muuten vaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö ookki!

   Kyllä ne kyselee. Paljonhan blogeissa nykyään mainostetaan, niin kai se sitten epäilyttää jos jotain tuotetta hehkuttaa, että nyt tässä piilomainostetaan. En jaksa niihin (mahdollisiin) epäilyihin vastata niin kuittaan sen asian heti alkuun.:)

   Poista
 2. Ne on niin herkut!!! Mulle kävi eilen niin että kuljin sattumalta kaupan ohi. Piti palata. Nyt on kengät kotona. Ei vaan pystynyt jättämään kun olivat alessakin (69.90 ovh 85). Ihanat jalassa. Mulle tuli vaaleanpunaiset. Nyt sit vielä malttamattomampana odottelen hankien madaltumista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekin huomasin nämä ensin kenkäkaupan ikkunassa ja piti googlettaa kotona kun jäi niin kaivelemaan.:) Kiva kuulla että nää on myös ihanat jalassa eikä vaan ihanannäköiset! Katotaan pystynkö vastustamaan kiusausta..

   Poista
 3. Vau, nuo on kyllä HIENOT! Mitenkähän olis, jos siirtyis kuitenkin takas noihin matlapohjaisiin..:) Just kun opin korkkareilla kävelee!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on taas ihan päinvastanen suunta, alan pikkuhiljaa oppia pitämään myös matalapohjasia kenkiä.:)

   Poista

Kaikki kommentit ilahduttaa kovasti :) // I love reading your comments!