6.1.13

Kuvapläjäys keittiöstä
Keittiöstä toivottiin lisää kuvia, siinäpä niitä nyt on.

Niin kuin näkyy, välitilan lasitkin on jo paikoillaan. Tai jos totta puhutaan, vain yksi on oikeasti kiinnitetty ja kaksi tsillailee seinää vasten. Peeämässäoireisen eukon kärsivällisyys ei kestänyt yhtä lasia pitemmälle.. Täytyy odotella parempia aikoja ja jatkaa homma loppuun sitten. Lasit kiinnitettiin vahvalla kaksipuoleisella akryyliteipillä. Kuulostaa ehkä hullulta, mutta toimii (ainakaan toistaiseksi ei ole laseja tippunut) ja ei näy mihinkään.

Alunperin haluttiin raudattomat, kirkkaat lasit, mutta minä tilasin ajatuksissani tavalliset. Vähän ne vihertää, mutta eiköhän silmä totu ja ärsytys laannu ajan kanssa.

Some readers have been asking for more picture of our kitchen. Here you go, finally. Another thing that finally happened is that we got the glasses for the walls. We attached them on the walls with a tough double-sided tape. Might sound a little crazy but it's really working and is a very invisible way to put them up.

16 kommenttia:

 1. Hyvältä näyttää ja nuo mustat tuolit ovat aivan ihanat!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuolit on ihan mun lempparit.:) Kiitos!

   Poista
 2. Todella hyvältä näyttää, ihanan raikkaan näköistä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Raikkautta tää kööki suorastaan huusikin aiemmin (60-luvulla valinnat oli kaikkea muuta kun raikkaita), kiva kuulla että on onnistuttu tuomaan sitä fiilistä mitä haettiin.:)

   Poista
 3. Oi, se on upea! Ja juuri sellainen, mistä haaveilen! Haluan tehdä pienen keittiörempan ja juuri tuollaiset ovet, sekä välitila ovat haaveissa. Hulluahan se olisi, sillä keittiö ei ole edes vanha, mutta oli alunperinkin jo ihan vääränlainen. Emme päässeet itse valitsemaan sitä ja nyt haluaisin muutoksen. Kiitos inspiraatiokuvista! ;) Mietimme muuten, voisiko tuollaisen lasin kiinnittää vanhojen kaakeleiden päälle. Säästäisi isolta työltä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hullua ehkä jonkun mielestä, mutta mä ymmärrän kyllä. Harvoin valmiit keittiöt on ihan sitä mitä itse haluaa, tai edes sinne päinkään.

   Ollos hyvä inspiraatiosta, huippua että näistä kuvista on iloa muillekin! Miekkosein oli sitä mieltä, että pitäisi pystyä laittamaan lasit kaakelien päälle. Mikään alan ammattilainen tuo mies ei kyllä ole :), mutta on se ihan järkeenkäypää että tuolla teipillä saisi lasit pysymään ihan samanlailla laattojen kuin maalatun pinnankin päällä. Kannattaa ottaa selvää, koska niin kuin sanoit niin isolta vaivalta välttyisi.

   Poista
 4. Hieno ja siisti keittiö. Millainen valaisin ratkaisu on tulossa lieden puolelle?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Liesituulettimessa on kaksi spottivaloa alaspäin, muuta valaistusta tuolle puolelle ei näillä näkymin ole tulossakaan. Yläkaappien päällä toisella puolella on pitkä pätkä lediä ja on käytetty sitä yleisvalona. Se on tarkoitus vielä asentaa yläkaappien alareunaan, mutta ollaan nyt niin ihastuttu siihen tuolla kaappien päälläkin että täytyy varmaan hommata vielä toinen sinnekin.:)

   Poista
 5. Hienohan se on, vau!

  Meillä kävi sama moka takan eduslasin kanssa, halusin kirkkaan mutten tajunnut tilata. No eihän tuo maailmaa kaada. Keittiöön tilattiin maitolasit ja tuolla ne vintillä odottaa jos joskus laitetaan paikoilleen..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, sattuuhan noita mokia eikä ne tätä maailmaa tosiaan kaada. Mutta kyllä se vaan jonkun aikaa kyrsii kun ei (taas) mennytkään ihan niin kun oli pienessä päässään visioinut.:)

   Jos meillä olis vintti niin sielläkin ois varmaan yhtä ja toista odottelemassa. Kun ei ole, niin ne on kaapeissa ja parvekkeella :D

   Poista
 6. Hyvännäköstä!! :)
  Ps. Haastetta sinulle blogissani!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, mulla on pari muutakin haastetta jonossa niin vastaan kaikkiin sitten kerralla.:)

   Poista
 7. Täältäkin olis tulossa haaste.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ohhoh, kiitos! Kylläpä näitä nyt pukkaa.:)

   Poista
 8. Uusi lukija morjenstaa :)

  Ihana keittiö ja tuo ruokailutilan kalustus on piste i:n päälle! Tosi kiva!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Morjensta vaan ja tervetuloa :) Onpa kiva kuulla että tykkäät!

   Poista

Kaikki kommentit ilahduttaa kovasti :) // I love reading your comments!