1.1.13

Isojen sänky

Kas tässä Jolla, jolla meidän poika nyt onnellisesti koisii yönsä. Saatu serkulta, joka ehti kasvaa tästä ulos. Ei pahastuttu tästä perinnöstä laisinkaan. Kyseinen peti on siis jo elämää nähnyt, vähän osumaakin on tämän Jollan kyljet ottaneet joskus elonsa varrella. Ehkä maalisuti heiluu vielä joskus, mutta nyt sänky kelpaa vallan mainiosti noinkin, kaikkine koloineen ja kulumineen. Annetaan elämän näkyä!

Our son got this nice Muurame bed "Jolla" from his cousin, who grew out of it. We were very happy to receive it! Life has not always been easy on this bed, and as a result it has some scratches and holes in it. I might re-paint it someday, but for now we're happy with it the way it is. 

7 kommenttia:

 1. Lakana suorastaa kruunaa sängyn! Meilläkin on sekä Jolla että Jungmanni käytössä
  kerrossänkynä ja niissä elämisen merkit näkyvät. :)

  (Jos sinua kiinnostaa, niin sinulle on haaste blogissani:http://omastapajasta.blogspot.fi/2013/01/1-1-f-c-t-a.html )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lakanoista saadaan kiittää pojan kummia.:) Mitäpä noista sängyistä elämänjälkiä peittämään, on hienoa että ne kestävät sekä aikaa että monta käyttäjää!

   Kiitos haasteesta, minäpä tartun siihen!

   Poista
  2. Juuri niin.
   Jäänpä mielenkiinnolla odottamaan vastauksiasi. :)

   Poista
 2. Heippa, kiinnostaisi tuo teidän keittiö, kenen valmistajan ja mikä liesituuletin siinä on? :) saisiko keittiöstä enemmän kuvia:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Keittiö on HTH:n, liesituuletin on Gigantista ja merkki on Gorenje (Suomessa tuntemattomampi, mutta Euroopassa ilmeisesti tosi suosittu). Ollaan oltu tosi tyytyväisiä, sekä keittiöön että laitteisiin.

   Mun on jo kauan pitänyt tehdä parempi postaus keittiöstä, lupaan tehdä heti sunnuntaina sen kun olen taas valoisan aikaan kotona ottamassa kuvia.:)

   Poista

Kaikki kommentit ilahduttaa kovasti :) // I love reading your comments!