20.1.13

O sole mioTodistusaineistoa. Eilisten paukkupakkasten jälkeen uskaltauduttiin tänään ulkoilemaan ja olihan meillä mukavaa. Kyllä mun koneisto käy auringonvalolla! Sisällä makoiltiin vielä koko porukka olkkarin matolla (poju tosin malttoi olla paikoillaan ehkä kymmenen sekuntia, mutta kai se lasketaan), tuijoteltiin kattoon ja haaveiltiin kesästä. Sitä kohti tässä onneksi ollaan menossa, en malttaisi odottaa vaikka ei näissä kauniissa kevättalven päivissäkään varsinaisesti mitään vikaa ole. Paitsi välillä se kylmyys.

I love the fact that sun is finally shining over here. Yesterday was super cold (-28'C) but today it was a bit "warmer" so we dared to go outside and enjoy the beautiful weather.

2 kommenttia:

  1. Vau mikä keli! Kyllä ulkoilu on ihanaa kun sinne vaan saan itsensä raahattua..:) Yritän jokapäivä kunhan pakkanen on siedettävä! hyrh mtä kelejä ollu viimepäivät.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä tuolla kelpas pulkkailla! Mulla jää arkena aika vähälle ulkoilut kun menee aika töissä, mutta viikonloppusin pitää kompensoida. Tai ainakin yrittää, kun se meinaa silti mennä itsensä raahaamiseks vaikka ei jokapäivästä hommaa tuo ulkoilu olekaan.:)

      Poista

Kaikki kommentit ilahduttaa kovasti :) // I love reading your comments!