8.2.13

Vähän teippailin
Sen piti olla hieno. Vastaus suurkaupunkikaipuuseeni. Myöhäinen heräämiseni blogimaailmassa riehuneeseen teippailuvillitykseen. Hartaasti leikkasin ja teippailin iltahämärissä. Hieno se minusta itse asiassa olikin, mies ei innostunut ihan yhtä paljon. Vähän vinksahtanut ehkä kuten tekijänsäkin, se täytyy myöntää, mutta tykkäsin silti. 

Aamu valkeni ja totuus siinä samalla: sähköteippi ei näemmä ole mitään washiteippiä. Mikä lie terroristi oli iskenyt yön aikana torneihini ja pelkät rauniot oli jäljellä. Kivat sille, revin koko systeemin irti. 

Ehkä kokeilen myöhemmin uudestaan ihan sillä the teipillä, ehkä en. Nyt katsellaan taas hetki harmaata seinää sellaisenaan ja korjaillaan kolahtanutta askartelijan itsetuntoa.

Ps. Huomatkaa kolme tyynyä sängyssä. Hyvän omassahuoneessanukkumisputken jälkeen pikkumies on taas alkanut juoksennella öisin. Silmäpusseillani voisi aurata tietä tuolla aina vaan kasvavassa lumimäärässä ja olen melkein oppinut juomaan kahvia.

It was supposed to be cool. I cut and taped for quite some time in one evening this week. Actually I first thought it did look cool, until I found out the next morning that electrical tape certainly is not washitape. Half of the whole thing had fallen off the wall.

Keep your stupid washitapes. At least for a while, I have to recover from this disappointment first.

26 kommenttia:

 1. Joskus mietin, kuinka jotkut asiat ovat blogimaailmassa jo ihan out, mutta suurelle yleisölle tuntemattomia :)

  (vrt. oma myöhäissyntyinen dc-fix innostumiseni, josta olen innokkaana blogiini postaillut...)

  Kuvien perusteella tuo kaupunki oli hieno, ennen kuin rapistui :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama juttu mullakin myös dc-fixien kanssa, nyt vasta löysin jotain fixailtavaa meiltä kotoa niin saatan ihan hyvin lähteä siihenkin trendiin vähän myöhässä mukaan.:)

   Täällä blogimaailmassa kyllä tippuu helposti trendien kelkasta, varsinkin jos on tällanen vähän hitaasti syttyvä. Mutta ei siinä mitään niin kauan kun on itse tyytyväinen.:)

   Poista
 2. Tekevälle sattuu!;)
  Hyvä idea tuo on ja minusta ehdottomasti uusinnan arvoinen. Olisin itse varmasti vastaavan idean saatuani, ollut niin innoissani, että olisin ottanut ensimmäisen teippirullan käteen ja mennyt puuhastelemaan. Kun innostun jostain, niin minua ei mikään pidättele!:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos rohkaisusta, kyllä mä taidan tän vielä uusiks tehdä. Nyt vaan laiskaa harmittaa kun en illalla ottanut valmiista kuvaa enkä enää kunnolla muista millasen kaupungin pykäsin, niin täytyy uudelleen miettiä disainit.. :)

   Poista
 3. Voi ei :( Mutta ihana idea! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei sanoin minäkin :( Mutta yritetään uudestaan!

   Poista
 4. Ihan mahtava idea, ei muuta kuin kaupungin jälleenrakennus käyntiin washi-teipin avulla! :)

  VastaaPoista
 5. Voi ei, se olis ollut hieno! Mun joulukuuselle kävi vähän samalla tavalla pari kuukautta sitten. Irtoili niiltä osin missä käytin Clasun washiteippejä "aitojen" sijaan. Että varoituksen sana siihenkin jos vielä (toivottavasti) innostut kaupungin uudestaan väsäämään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti vinkistä, kierrän siis Clasun kaukaa tässä tapauksessa.:)

   Poista
 6. Ihana Elli!!!
  Saat sympatiani :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana minni! Kiitos kovasti sympatiasta.:)

   Poista
 7. Anonyymi9/2/13 10:30

  ...tai sitten ostaa valmiin sisustustarran, wink wink :)

  M

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti vinkistä, oon kuitenkin niin kranttu etten usko että löytyy valmista joka miellyttäis silmää. Tai ainakaan oikean mittaista, kun haluaisin että kaupunki ois just meidän sängyn levyinen ja toimittais päädyn virkaa..:)

   Poista
 8. Kyllä hymyillyttää toi kuva, sori. Eikun uudestaan tuulta päin.
  Btw.kyllä ne washi-teipitkin irtoilee. En tiedä johtuuko likaisesta seinästä vai mistä. Kannattaa puhdistaa alusta hyvin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saa hymyilyttää.:) Voi olla että on pölyä tuossa seinän pinnassa, enpä tajunnut putsailla etukäteen. Täytyy pitää mielessä jos/kun yritän uudestaan.

   Poista
 9. meillä kävi samoin mun vaivalla sunnnittelemalle ja teippaamalle automattokaupungille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oonkin miettinyt miten hyvin teippaukset kestää lattiassa, ei siis aina niin kovin hyvin?:)

   Poista
 10. Voi pyllynsanonko mikä.
  Itse teippaajassa ei mitään vikaa.
  Se on toi sähköteippi. Johdon tai lavan ympärillä erkkana ihan ok, mut tasasella hankala. Venyvää sorttia katsos.
  Yön aikana se on supistunut takasin normipituuteensa.
  Siitä toi Twintowereiden romahtaminen.
  :)
  Mutta sinä Elli jolla on yhteyksiä lääketeollisuuteen,
  sieltä löytyy laastariteipeistä dekoteippejä paremmin pysyviä sortteja.
  Ne huokoset on ihan huippuja - testattu!
  Ei muutakun "testailemaan" ihan työn puolesta... ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä tietenkin, lähelle on hankala katsoa ja siellähän se vastaus teippiongelmiin on koko ajan makoillu työpaikan hyllyssä! Voi kiitos ihaNanainen, mihin mää joutusin ilman sua..:D

   Sähköteippi tosiaan veny ja paukku ja siks mun tornien seinätkään ei ollu kovin suoria, mut eiköhän seuraavalla kerralla ole parempi onni kun on kunnon vehkeet. Kattellaan miten tässä käy, ensi viikolla testaillaan taas!

   Poista
 11. Aika symppis :-D

  VastaaPoista
 12. Viikon vinkki: kokeileppa maalarinteippiä. Ei sitten irtoa millään ja lopulta kun irtoaa niin vie maalitkin mennessään! Terveisin Nimimerkki Kerran betonin löytänyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Apua, en ehkä uskalla. Joku välimuoto kun löytyis, sellanen joka pysyy seinällä mut ei revi seinää mennessään sitten kun tuosta teoksesta haluaa eroon..

   Poista
 13. Voi, tosiaan aika symppis:)

  VastaaPoista

Kaikki kommentit ilahduttaa kovasti :) // I love reading your comments!