15.2.13

Krääsänhallintaa


Mikäs sen sopivampaa ajanvietettä sairaslomalaiselle kuin käydä läpi lapsosen leluja. Sain kasaan ison kassillisen kampetta, jolla ei enää leikitä tai ei ole koskaan edes leikitty. Varastoon, ja äkkiä.

Jäikö sille raukalle mitään millä leikkiä?No jäi. Eiköhän noilla yksi lapsi pärjää.

Loppuun vielä se suuri huijaus. Tältähän meillä aina näyttää. Noin kolmen sekunnin ajan sen jälkeen kun kaikki lelut on saatu kasaan. Jos tahdot tietää miltä puolen tunnin päästä näyttää, palaa edellisiin kuviin. 
Tuota tavaramäärää katsellessa tuskaa helpottaa vähän se seikka, että ollaan itse ostettu noista varmaan kolme. Muut on saatu serkkupojilta ja lisääkin ois tulossa jos vain otettais. Ehkä me nyt  kuitenkin hetki mennään näillä.

I went through all the toys in our son's room and got rid of the stuff that haven't been in use recently. I can tell you I filled a pretty big bag with all those toys. Was he left without anything to play with? Oh no, not at all. Just take a look at the pictures in the middle and you'll see he's going to be just fine.

15 kommenttia:

 1. Voi kun minunkin pitää tehdä nyt tuo sama! Aloitin jo, mutta ihan hirveästi en raaskinut ottaa, sillä vien ne sitten kirpparille saakka. Mutta jotain sellaisia, joista ei koskaan ole välitetty, voi viedäkin.

  Hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuolla oli seassa ihan vauvalelujakin vielä niin niitä oli onneksi helppo karsia. Tsemppiä talkoisiin sitten kun jatkat.:)

   Hyvät viikonloput teillekin!

   Poista
 2. Yes... They do have a lot to play with... So does mine!

  Have a fab weekend!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sometimes I wish I lived in the past, when kids only had a pine cone cow and not much more..:)

   You too have a nice weekend!

   Poista
 3. Minäkin otin juuri kirpparipöydän aikomuksena tyhjentää kaappeja ja myöskin sitä lasten leluvarastoa. Kovin montaa lelua en luvan kanssa saanut ottaa, joten täytynee ottaa joku hetki kun lapset eivät ole paikalla :) Varastoon vieminen voisi kyllä olla myös hyvä idea.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun ei vielä tarvitse kysyä lupaa niin tää meni aika jouhevasti.:) Lapsi leikki mukisematta vieressä kun äiti lappoi tavaraa säkkiin. Mutta niin kuin sanoit, voi vanhemmiltakin lapsilta viedä leluja varastoon ainakin hetkeksi. Varmasti kiinnostaa taas enemmän kun ne jonkun ajan päästä kaivetaan esille.:)

   Poista
 4. Löysin sinun blogiisi lukijani myyrän vinkistä. Kivan näköistä täällä, jään selailemaan sivuja ja tulehan vastavierailulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun löysit tänne, tervetuloa! Olenkin blogiasi seuraillut jo jonkun aikaa, huono kommentoija vaan olen niin ehkä en ole niin "tullut tutuksi" lukijana. Yritän parantaa tapani.:)

   Poista
 5. nyt ymmärrän paremmin miks ihastelit meiän lelujen vähyyttä.:) haluaisin silti karsia "epälelut" (rikkinäisen kelloradion yms) pois mutta nehän ne yleensä on niitä parhaita.
  tuo huone näyttää niiin hyvältä, lelut tuo kivasti väriä muuten nätin harmoniseen tilaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, vähempikin riittäis :D Epälelut on meillä sit muualla, keittiön kaikki kamppeet jne. Jos jotain tuonne uutta haluaisin, niin lasten keittiön. Ehkä loppuis vähän se kippojen ja kuppien kaivelu tuolla oikeessa keittiössä.:)

   Valkonen lattia tekee kyllä paljon, jotenkin tasottaa. Vaikka tavaraa on älyttömästi niin silti tuo huone ei näytä kovin pahalta. Kai..:)

   Poista
 6. Hei vautsi miten kivaa tapettia, minkä nimistä ja mistä hankittu?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tapetti on nimeltään Seascape winter, tilasin Englannista suoraan suunnittelija Abigail Edwardsin nettikaupasta.

   Poista
 7. KIITTI :) -Jenni

  VastaaPoista
 8. Hei!

  Minkä merkkinen ja mistä hankittu on tuo lelukassi? Ihanat värit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Säkki on Varpusen (koko large), ostin aikoinaan pop up myyjäisistä. Näitä myydään vain nettikaupassa, mutta ainakaan tällä hetkellä tätä samaa kuosia ei näytä enää olevan. Paljon muuta kivaa siellä kuitenkin on.:)

   http://varpunen.bigcartel.com/products

   Poista

Kaikki kommentit ilahduttaa kovasti :) // I love reading your comments!