7.2.12

Terveisiä......Tukholmasta, taas. Mokomat kun tarjoavat ilmasta risteilyä niin eihän sitä voi olla lähtemättä. Ei sillä että se laivamatka mikään nautinto olisi, varsinkaan autokansien alla sikaosastolla matkustaessa. Mutta siellä perillä, siellä voisin viettää vaikka kuinka kauan! (paljon kauemmin kuin sen 7 tuntia mitä risteillessä jää aikaa.. Ehkä me joskus vielä jäädään ihan yöksi). Samalla näytettiin vähän naapurimaata au pairille.

Greetings from... Stockholm once again. I was offered a free cruise and I simply couldn't say no. Not that I'd enjoy it on the ship that much, especially when traveling in the cheapest cabins that are under the car decks (=under water). But there in Stockholm, I could spend a loooong time! (a lot longer than the 7 hours that you get to spend there while being on a cruise.. Maybe we'll stay overnight sometimes in the future) And this time we also wanted to show our au pair some bits of our neighbor country.

4 kommenttia:

 1. Hieman olen kateellinen määränpäästä, en niistä matkoista niinkään :)

  Meillekin tarjottiin ilmaista reissua mutta harmi ettei puolison työvuorot järjestyneet.

  Naapurimaassa himottaisi etenkin muutama roinakauppa. Ehkä loppukuusta. Ehkä?

  VastaaPoista
 2. Oi ihana Tukholma! Itsekin pääsen reissuun onneksi parin viikon päästä! :))

  VastaaPoista
 3. Miks me asutaan täällä niin kaukana et vaikka sais ilmaisen risteilyn, tai kaks, niin ei oo oikein mahiksia lähtä. Tai siis on mut ei oo.

  Kiva kuitenkin että toiset pääsee..:)

  VastaaPoista
 4. Krisse: Joo tuosta laivaosuudesta ei kyllä kannata kateellinen olla, ne on vaan se välttämätön paha kun mielii Ruotsiin halvalla.;)

  Tulihan tuolla taas käytyä niissä roinakaupoissa vaikken siitä kirjottanutkaan ja jotain pientä tarttu mukaan..:) Peukut pystyyn et teillekin järjestyy reissu sinne! (jos mies ei pääse mukaan tee niin kuin mä, jätä mies kotiin ja lähde akka+lapsiporukalla:)

  MinnaK: Niinpä, Tukholma on vaan niin nätti (ja täynnä kivoja kauppoja..:) Kivaa reissua sullekin!

  Enni: Tiedän tuon tunteen, pitempään mäkin oon siellä kaukana kaikesta asunu kun täällä etelässä.. Ja toisaalta kaikessa on puolensa, täältä on taas pitkä matka meidän pohjosen mummolaan ja moneen muuhunkin paikkaan.:)

  VastaaPoista

Kaikki kommentit ilahduttaa kovasti :) // I love reading your comments!