18.2.12

Porkkanaunelma



Poikasen vilja-allergia näyttää olevan laantumaan päin. Päätinpä ottaa ruokavalion laajentumisesta heti kaiken irti, ja leipoa bravuuriani: porkkanapiirakkaa. En todellakaan ole mikään Leipuri Hiiva, mutta jostain syystä tämä silti onnistuu aina. Ehkä salaisuus on siinä kilossa sokeria, voita ja muita mukavia mitä tähän leipomukseen uppoaa. Ei noista aineksista voi saada mitään kovin pahaa aikaan, vaikka olisi kuinka surkea.

Kohta tulee ystäviä kylään ja päästään maistelemaan tuota herkkua, joka vie kielen mennessään.. ..ja tuo ehkä pari kiloa tullessaan. Mutta vähät me siitä, pääasia että on hyvää! 


Ps. Jos mainospuheeni sai aikaan makeanhimon, kurkkaahan resepti täältä ja ala vääntämään. Takaan, että maistuu! (Käytän itse täytteessä Olympia-sulatejuuston tilalla Philadelphiaa, siitä ainakin tulee hyvä)

I baked one of my favorites today: carrot cake. I'm not much of a baker, but this thing always seems to turn out being pretty good. Maybe the secret is the huge amounts of sugar and fat that goes into this.. Those ingredients don't really ruin anything.

Soon we'll get some friends over and then we'll get to taste that delicacy. Can't wait! (Couldn't wait, I already had to pre-taste it to make sure it's all fine you know..:)


5 kommenttia:

  1. Oh, porkkanapaakkelssi (kuten sitä Savon suunnalla kutsutaan:) on ihanaa! On kyllä minunkin suosikkiani! Se ja meidän äidin tekemät mokkapalat.

    VastaaPoista
  2. Enpä törmännyt tohon porkkanapaakkelssiin vaikka muutaman vuoden Savossa asustelinkin, mut hyvin savolaiselta kuulostaa.:)

    Tekeeköhän meidän äidit samoja mokkapaloja, kun meilläkin päin ne on aina ollu älyttömän hyviä? :D

    VastaaPoista
  3. Pakko olla se sama resepti:)

    VastaaPoista
  4. Misis Wee.21/2/12 22:37

    Ja olihan tuo hyvää, kiitos vielä paakkelssista!:)

    VastaaPoista
  5. Ollos oikein hyvä Misis Wee :D

    VastaaPoista

Kommentti ois kiva! - A comment would be nice!