1.2.12

Mission failed


Myönnän rehellisesti tappioni. Luovutan. Yhden naisen päiväpeittohaasteeni päättyy nolosti. Vaikka miten yritin tsempata, niin enpä saanut päiväpeittoa viriteltyä paikalleen kuin ensimmäisenä aamuna, jolloin olin vielä muka niin topakkana. Eikä tämä edes oikein hyvään saumaan nyt sattunut, koska tietokonepöydän muutettua myös makkariimme, on sänky työnnetty kiinni seinään. Petaajan kannalta tämä tarkoittaa sitten sängyn päällä koikkelehtimista, jos päiväpeiton mielii saada kunnolla laitettua. Juu ei. Näillä herääjän lahjoilla täytyy priorisoida ja punnita tarkkaan, mihin ne muutamat aamun minuutit käyttää ennen bussiin juoksemista. Hammaspyykki ja itsensä ihmisen näköiseksi saattaminen voittivat sängyn puunailun sata-nolla.

Palaan asiaan joskus, ehkä. Nyt päiväpeitto työnnetään tylysti kaappiin odottamaan parempia aikoja. Positiivista ajattelua kehiin: saapahan ihailla enemmän noita kauniita lakanoita!

I admit that I failed. I give up. My one person's challenge to improve my laziness with putting the bed cover on ends in an embarrassing way. I have to put the bed cover to the closet and wait for better times. Now isn't a good time, because we had to move our bed against the wall. Which means that in order to put the bed cover on the bed properly, you have to climb on the bed. I'm so bad at waking up in the morning, that I have to use the few minutes that I have to something more important than fighting with the bed cover. 

Maybe I'll try again later, maybe. And the positive side: I get to look at the beautiful linen more this way.

8 kommenttia:

 1. No mutta pääseepähän nuo kauniit lakanat esille! Ja tiesithän, että on hyvä tuulettaa sänkyä nukkumisen jäljiltä?

  VastaaPoista
 2. Näin on, kyllä noita lakanoita ihan mielellään kattelee.:) Ja yritän just tuolla aina lohduttautua kun hajoilen tähän laiskuuteen, ettei se kuulemma oo edes hyvä petata sänkyä tiukasti heti kun on ehtiny pompata (raahautua) ylös..

  VastaaPoista
 3. tuo on kyllä jo tosi nätisti petattu peti jos multa kysytään.:) hauskaa muuten, ostin just tuota kuosia olkkarin verhoiksi toissapäivänä.ü

  VastaaPoista
 4. Nojoo, tuohon mä nyt yritän (huom. yritän) pyrkiä kun luovutin sen päiväpeiton kans..:)

  Oijoi, varmasti ihana kangas myös verhoina! Ottaisin itellekin koska vaan.:)

  VastaaPoista
 5. Ei oo mullakaan kouluaamuina paljoa joutoaikaa, mutta kyllä peti pitää ehtiä petata, tai muuten ärsyttää koulusta kotiin tullessa kun kotona odottaa sotkuinen sänky. Eipä silti teidän peti epäsiistille näytä, ja lakanat edustavat tyylikkäinä! Koska Evikin kuulosti pitävän tästä Hetkiä-kuosista, rohkenen itsekin liittyä kerhoon. Meillä tämä kuosi on suihkuverhon muodossa kylppärissä. Jopa mieskin on tykästynyt siihen, vaikka aluksi hangoitteli vastaan, kallihkoon hintaan vedoten. :)

  VastaaPoista
 6. Heh juu niin muakin ärsyttää sotkunen sänky kun tuun kotiin, mutta useimmiten enemmän ärsyttää aamulla alkaa sitä värkkäämään niin sit kestän sen iltapäivä-ärsytyksen mieluummin :D Tuo on kyllä niin nätti kuosi, että on varmasti joka pennin arvonen suihkuverhonakin! Jos meidän vessa ei olis ällö vihreä niin voisin hankkia meillekin. Ehkä sitten omaanomaan kotiin..:)

  VastaaPoista
 7. Niin, siis edelleenkin, tuo petaus on kyllä kaunis!

  Meillä kävi ke rakennusliikkeen ukkeleita katsastamassa ilmanvaihtoa ja sekä meidän, että lapsen sängyt olivat ihan koiranpetejä. Se jo vähän nolotti:D Mutta kun koti oli vielä muutenkin kaaoksessa (olin kipeä, seli seli), ei ne sängyt ehkä olleet eka asia, jota katsoivat:D

  VastaaPoista
 8. Heh, veikkaanpa ettei läheskään jokaista rakennusliikkeen ukkelia paljoa kiinnosta edes oman sängyn petaaminen niin ehkä ne tosiaan vain katseli niitä teidän ilmanvaihtojuttuja :D

  Eikä mun tarvi olla edes kipeä niin meidän sänky muistuttaa välillä just jotain koiranpetiä, eli sun selitys hyväksytään..:)

  VastaaPoista

Kaikki kommentit ilahduttaa kovasti :) // I love reading your comments!