19.2.12

Myräkkäpäivä
Aiottiin viedä poikanen tänään vähän testaamaan pulkkamäkeä ensimmäistä kertaa elämässään. Jäi aikomuksen tasolle, kun katsahdettiin aamulla ikkunasta ulos. Kyllä nämä lumet olisi jo riittäneet! Yritin silti käydä aamupäivällä ulkona nukuttamassa pikkumiestä, mutta en päässyt kovin kauas ulko-ovelta. Saako joihinkin rattaisiin lisävarusteina lumiauraa? Ainakin tuli todistettua, ettei tuo kankainen tavarakori ole oikein toimiva siihen tehtävään..

Koska ulkoilusuunnitelmat kariutui, on täytynyt keksiä tekemistä sisällä. Rullamitta on ollut ehdottomasti yksi tämän päivän lemppareista!

We had been planning on taking our little man to try sledding today for the first time in his life. Couldn't make it happen though, because it's been snowing awful lot today. We'd have been fine already with this amount.. I went outside anyway in the morning to put our little one to sleep, but I didn't get far from the front door. Can you possibly get a snow plow attached to any strollers? At least I proved today that the space for stuff underneath the stroller isn't suitable for that use..

Because we couldn't go outside we had to come up with something to do inside. The measuring tape has absolutely been one of the favorites today!

3 kommenttia:

 1. Rullamitta rulez:D

  Me käytiin jopa autoilemassa. Oi kyllä niin kamala ilma, että parempi olisi ollut jäädä kotiin. Menomatkalla tie oli poikki kun auto oli jumissa ja kyläpaikan parkkipaikka oli ihan lumen vallassa, mutta onneksi ei jääty kiinni.

  VastaaPoista
 2. Täällä myös vietettiin laskiaista ainoastaan laskiaispullien voimin, ulkoilu jäi vain tuohon autoon siirtymiseen...

  VastaaPoista
 3. Kiki: Me ei eilen jaksettu kaivaa autoa esiin sen muodottoman lumimöykyn alta, johon se oli hautautunut.. Muutenkin oli ehkä parempi että tarvottiin poikanen rintarepussa vaan tuohon lähihuoltsikalle ostamaan pakolliset täydennykset ruokakaappiin.:)

  anna: Meillä ei ollu ees laskiaispullaa :D Mut onneks huomenna on töissä luvassa pullaa niin ehkä se korvaa tätä menetystä..

  VastaaPoista

Kaikki kommentit ilahduttaa kovasti :) // I love reading your comments!