12.2.12

Oho, värejä.


Kitchen towels - Lagerhaus  Mouse pad - Åhlens  Pillow case - Amandas Shop

Kuume on mitattu. Muutenkaan en vaikuta mitenkään normaalia sairaammalta. Selitystä tälle värien yhtäkkiselle ilmaantumiselle kotiimme ei siis löydy terveydellisistä syistä. No, syystä tai toisesta siinä niitä nyt kuitenkin on, lisää väripilkkuja Ruotsista rahdattuina. 

Erityisesti diggaan tuosta hiirimatosta. Enkä vähiten siksi, että parannus edeltävään osteoporoosilääkettä mainostaneeseen myrkynvihreään läpyskään on huima. Mutta erityisesti tuon ostoksen kohdalla on myös täytynyt välillä hieraista silmiään ja ihmetellä, mitä oikein tuli hommattua. Ehkä väriallergiani on sittenkin jotain ajan kanssa paranevaa mallia!

Ps. Mahtava ulkostailaus, eikö? :D

I have no fever or seem to be sick in any other way either. The reason for this sudden burst of colors to our home can not be explained by health issues then. Anyway, for some reason there they are: more colorful home stuff from Sweden.

I especially love that mouse pad. First of all it's so cool and second of all, its predecessor was a "poison green" one advertising a medicine for osteoporosis. But every now and then I also have to look twice at that particular purchase of mine, and every time I'm amazed of what I've bought. Well, maybe this just means that after all my color allergy is actually healing (little by little)!

7 kommenttia:

 1. Naminamivärejä! Selkeesti joku uusi värikausi alkamassa sulla, eikä yhtään vakavaa. ;D
  Ihania kuvia muuten, ulkostailaus on erityisen onnistunut.

  VastaaPoista
 2. Eksyin tänne vahingossa etsiessäni sisustusliike Mööpeliä, mutta eipä haitannut yhtään, että löytyikin sen sijaan ihana uusi blogi luettavaksi. :)

  Ja aivan ihania värejä muuten, täällä on myös mustavalkoisen rakastaja joka on viimeaikoina yllättänyt itsensä haaveilemasta herkullisen värikkäistä sisustusjutuista. :)

  VastaaPoista
 3. Nanainen: Ehkä tää ei ole vakavaa, kestää vaan vähän aikaa tottua kun aiemmin on ollu niin mustavalkoharmaa-painotteista tämä elämä.:) Kiva kuulla, että tykkäsit kuvista! Mua kyllä vähän risoo etten jaksanu silittää noita ryppyjä, mutta onpahan taas todellisuuskuvia, aika laiska silittäjä oon nimittäin.. :D

  Ginger: Huippua että eksyit tänne, tervetuloa! (taitaa muuten olla "mööpeli oulu" melkein yleisin hakusana millä tänne blogiin tullaan nykyään, eli et ole ainut:)

  Meitä on varmaan purassut sama värikärpänen tai mikä lie muu ötökkä :D Mut mikäs siinä, mukavaa vaihtelua ainakin kun väreissä on mistä valita!:)

  VastaaPoista
 4. Ihania! Minullakin alkaa taas olla värivaihe päällä:) Se on se kevät!

  VastaaPoista
 5. Totta, kevään piikkiin tän värikkyyden voi myös varmasti laittaa!:) Kyllä ihminen tarvii valoa, tuntuu niin paljon pirteämmältä muutenkin tää elo taas kun ei ole ihan säkkipimeää!

  VastaaPoista
 6. Mielettömän kiva hiirimatto! Ja koko blogi muutenkin, olen tässä surffailut aikani ja liityin lukijaksesi. :) t. Kaisa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kiva, meidän kodin väriruiske :) Voi miten ihana kuulla että tykkäät, tervetuloa mukaan!

   Poista

Kaikki kommentit ilahduttaa kovasti :) // I love reading your comments!