20.11.11

Takkirakkaus

Kuvanlaatu, tiedän.. Sori. - Picture quality, I know.. Sorry.
Marraskuu on tähän mennessä ollut säiden puolesta ihan huippuihana, ainakin verrattuna edellisvuosien pimeyteen ja sateeseen. Mutta kyllä asia on ollut niin, että mä olen ehtinyt kaivata pakkasia. En ole malttanut odottaa, että pääsen käyttämään mun talvitakkia. Olen käyttänyt sitä jo kaksi tai kolme talvea, eikä mun tunteet tuota pusakkaa kohtaan ole vielä osoittaneet yhtään laimenemisen merkkejä! Pussitakin uumeniin on niin ihana hukuttautua, ja tuo helma nieli mukisematta jopa toisenkin asukkaan viime talvena. Takki itsessään ei ole mikään älyttömän paksu, mutta sen alle voi huoletta lisätä vaikka kolme vaatekertaa jos vain treenatun hauikseni kohta antaa myöten. Lisää siis näitä pikkupakkasia kiitos, niin pääsen huitelemaan kylillä lämpimästi juuttikankaaseen verhoiltuna!

Onko teillä jotain ikisuosikkivaatteita, joita ei malttaisi jättää kaappiin ollenkaan?

This fall has been unusually warm and sunny here in Finland and it has been a wonderful change to the darkness and rain we normally have this time of year. But I have missed frost though because I have been dying to be able to wear my winter jacket. I have had it for several winters already, and still I love it very much! It's so cool to drown inside that oversized jacket, and that beauty even hid my baby bump very well last winter. Send us more frost please, so I can keep on wearing that lovely piece of clothing!

Do you have any long time favorite clothes that you'd like to wear all the time?


6 kommenttia:

 1. Mulla on kans joitain lempparivaatteita mut ei noin lempparia....

  Mut saattaisin haluta tietää mistä tuo takki on peräisin ja oliskohan noita mahdollisesti vielä mallistossa? Tarviisin kipeästi takkia jonka sisään saisin kätkettyä tämän kasvavan kummun mahan kohdalla ja tuo näyttää juurikin sellaiselta josta haaveilen vasta. Ei nimittäin ole kävellyt vastaan!

  VastaaPoista
 2. Tuo takki on Ichi-merkkinen, ostin sen sillon aikoinaan Kuopijon Benettonilta. Sitä merkkiä myydään aika monessa paikassa, kandee vaikka kuuklailla. Pienoinen epäilys on, ettei tuota enää ole mallistossa mut toivottavasti edes jotain samantyyppistä! Oli meinaan eri kätevä myös sen kasvavan kummun kanssa.:)

  VastaaPoista
 3. AIVAN IHANA!
  Vaikka kesää rakastankin, niin tunsin omituista lämpöä kun vetäsin oman takkirakkauteni niskaan ja talvibuutsit jalkaan. Vaikka värejä niin rakastankin, monivuotinen villakangaspomppa on harmaa, täysin heräteostos ja todella onnistunut sellainen. Vuori on jo ihan riekaleina, mutta unohdan sen aina korjauttaa ennen talven tuloa. Ehkä en uskalla antaa sitä kenenkään toisen käsivarsille...?! :D

  Toinen on mun talvisaappaat. Käppäilisin niillä vaikka läpi vuoden ja sisällä en malttais ottaa niitä pois ollenkaan...Vakavaa? ;)

  VastaaPoista
 4. Kiitos, IHANA se onkin! Näköjään takin vuoria ei ole suunniteltu kestämään kovin pitkään, koska mä oon myös joutunut tuota jo hihoista kursimaan kokoon pariinkin otteeseen.:)

  Eikä talvisaapasrakkauskaan vakavalta kuulosta ainakaan mun korvaan, edelliset saappaat kävelin puhki asti ja luultavasti sama kohtalo on eessä noillakin, mitkä mulla on tossa kuvassa jalassa. Ah <3

  VastaaPoista

Kaikki kommentit ilahduttaa kovasti :) // I love reading your comments!