16.11.11

Missä välissä?


Missä välissä meidän pikkupötkylä nousi tuolta lattianrajasta makoilemasta, ja seisoo nyt muka niin lunkisti ja ison miehen elkein tuossa sohvaa vasten? Ja kiipeää seisomaan kaikkialle muuallekin. Ja kaatuu. Ja kiipeää. Ja kaatuu..

Time seems to fly by. Wasn't it yesterday when our little man was just lying calmly on the carpet, and now he's standing there against the couch and being oh-so-cool! And he climbs up to stand against everything else as well. And falls. And gets up again. And falls..Missä välissä tuo rakkauspakkaus meni kasvattamaan niin pitkät hiukset, ettei ne enää jaksa kihartua edes kylvyn jälkeen? Nyt se tuossa pitkät kutrit suorana pelleilee kameralle ja pureskelee antaumuksella äitin vanhoja helmiä.

And it must not have been long ago when his short hair still got curled up, and now it's grown too much to do so even after bath.

5 kommenttia:

 1. Voi GUU ja GÄÄ ja mikä ihanuus! Veikeen näkönen kaveri!

  VastaaPoista
 2. Voi Noel!! Nuo kasvaa ihan liian nopeesti. Eemeliki söi tänään ekan kerran puurot ihan ite omalla lusikalla<3 on ne semmosia mussukoita. -hanna-

  VastaaPoista
 3. Dooda: Todellakin on molempia, ihanuus ja veikeä!:) Ja vietävän vikkelä siihen päälle..

  Hanna: No älä muuta sano, eihän tässä meinaa pysyä ite perässä ollenkaan. Huippu Eemeli! Menikö kaikki puurot jopa suuhun asti?:)

  VastaaPoista
 4. Voi toista... Ja mä ajattelen teidän pikkuista vielä ihan vauvana oikeestaan. :D
  Meidän isoveikasta kasvo kans tosi iso poju, ihan muutamassa päivässä vissiin? On ne hassuja <3

  VastaaPoista
 5. Niin kai mäkin luulin ennen, että tuonikäinen on vielä ihan vauva, mutta ei musta oo tuntunu siltä ainakaan tämän herran kohalla enää pitkään aikaan.:)

  Kuulostaa siltä, että isoveli on teillä hyvin sopeutunu uuteen tulokkaaseen. Hyvä niin!:)

  VastaaPoista

Kaikki kommentit ilahduttaa kovasti :) // I love reading your comments!