24.11.11

Joulukorttitehtaalta päivää


Eipä ollut edes montaa ideaa päässä, kun suuntasin tänään kaupuntiin korttitarpeita ostamaan. (Olin myös unohtanut, miten kylmästi Oulussa tuulee. Nyt muistan taas.) Mukaan tarttui sekalainen valikoima matskua, jonka värimaailma on *krhm* hyvinkin yllätyksellinen minut tuntien. Sitten jostain iskikin inspis ja jo kotimatkalla päässäni surisi vimmatusti ideakone.

Niinpä täällä on tänään viuhuneet sakset ja liimapuikko. Ja mun kädet, kun olen joka toinen minuutti ottanut kopin uhkarohkeasta pikkumiehestä, joka lievästi sanottuna yliarvioi omat taitonsa ja aliarvioi eri paikkojen etäisyydet. Ei noista korteista ehkä niitä perinteisimpiä versioita muodostunut, mutta tuli jotain sellaista, mitä olin toivonutkin!

I didn't have too many ideas in my mind, when I headed to Oulu to buy some materials for Christmas cards. I ended up randomly choosing some different kinds of stuff and the color scheme looks somewhat *ahem* familiar. And suddenly, already on the way back home, my head was full of cool ideas.

This means, that today I've done a lot of cutting and gluing. And also catching, the little man of course. He's so reckless, overestimates his own skills and underestimates distances between places. Talking about those cards again, they may not look very traditional, but they are exactly how I wanted them to be!

6 kommenttia:

 1. Päivää, päivää! Tosi tyylikkäitä kortteja, vau!

  VastaaPoista
 2. tosi hienoja kortteja! taitaa susta kohta tulla sellanen taitavasti kaikkea näpertelevä bloggaaja joka vieläpä laittaa ideansa tänne nii ajoissa että niistä on muilleki vinkkejä.ü huikeeta!

  VastaaPoista
 3. Kauniita kortteja! Tykkään erityisesti tuosta mökkilästä :)

  VastaaPoista
 4. musta peltikatto: Kiitos, kiva kun tykkäät!

  e-vi: Heh no on mulla vielä matkaa true-näpertelijäksi, mut ehkä tää on hyvä alku.:) Ihanaa, jos näistä on muillekin inspiraatioksi!

  anna: Kiitoksia! Mökkilästä tuli kyllä kiva, mutta siinä oli niin paljon pipertämistä että katotaan jaksanko tehdä niitä useampia..:)

  VastaaPoista
 5. Oi! Aivan tosi kivoja kortteja! Inspiraatiota sain kyllä valtavasti noista. Nyt vain ostamaan välineitä ja ite väsertämään jotain.

  Paitsi että... En kyllä tiedä tuleeko niistä mitään. Mutta ajatushan on tärkein aina :D

  VastaaPoista
 6. Kiitos, Nadja! Ei muuta kun tarpeet ostamaan ja kaikki irti inspiksestä, kyllä niistä aina jotain tulee.:)

  VastaaPoista

Kaikki kommentit ilahduttaa kovasti :) // I love reading your comments!