14.5.17

Lastenhuoneet


 En ole koskaan tuntenut itseäni "pojille sinistä ja tytöille pinkkiä" - tyypiksi. Kuinka ollakaan, pojan lempiväri on kaikista maailman väreistä juuri se sininen ja jostain on tytönkin vaatekaappiin eksynyt jokunen vaaleanpunaiseen vivahtava vaate. Ja jos värit ovatkin vaivihkaa vallanneet vaatetustamme, on sama efekti huomattavissa myös sisustuksessa. Kun lähdettiin kotimme värivalintoja miettimään, tarttui turvallisen kolmen kombon, mustan, harmaan ja valkoisen sijasta maalikaupasta mukaan melkoisen monipuolinen lajitelma värimalleja.


6-vuotiaan poikasen toiveet huoneensa suhteen olivat kuitenkin hieman liian siniset. Ei riittäisi seinät, vaan samalla sävyllä pitäisi sutia myös seinät ja katto. Haluan antaa hänen vaikuttaa oman huoneensa väreihin, mutta ihan koko pakettia en tuollaisenaan ollut valmis nielemään.:) Pienimuotoisten neuvottelujen jälkeen poju lupasi tyytyä sinisiin seiniin ja ne hän tulee saamaan. Sävyksi valikoitui Tikkurilan todella tummansininen Denim (N429). Voi olla, että joku seinä täytyy maalata vaaleammalla sävyllä ettei kokonaisuudesta tule synkkä. Ehkä se sitten on se tylsä ja turvallinen harmaa, katsotaan..
Tytön huoneeseen valittiin yhdelle seinälle Engblad & co:n (entinen ECO Wallpaper) FRONT-mallistosta graafinen tapetti Arches, jonka bongasin joku aika sitten Instagramista. Muut seinät on tarkoitus maalata vanhan roosan sävyisellä Tikkurilan Posliininkukalla (Y415). Tämä on se valinta, joka näin etukäteen epäilyttää eniten, mutta onneksi aina voi maalata uudelleen jos sävy tuntuukin lopulta ihan vikatikiltä. Mutta nyt on jahkailtu niin kauan, että päätöksiä on tehtävä ja päätös on se, että näillä mennään!

Ihanaa äitienpäivää kaikki äidit

..me lähdetään maalailemaan :)

I have had a bit of a hard time choosing wall colours for our kids' rooms. But now, as we are heading to the hardware store in a couple of hours, I had to make the final decisions. So they will be: the very dark blue tone called Denim for him and a powdery pink for her. The blue will be accompanied with another, lighter colour if it starts to look too gloomy. The only wallpaper in the whole house will be in one wall of our daughter's room, where we chose the beautiful, softly graphic wallpaper 'Arches' by the Swedish Engblad&co.  

All moms out there, have a wonderful Mother's Day

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentit ilahduttaa kovasti :) // I love reading your comments!