5.5.13

Mitalikahvien paikka


Näillä kintuillapa kipitettiin eilen 21,4 kilometriä että repikää siitä! :)

Välillä täytyy näköjään testata rajojaan ja katsoa mihin kaikkeen sitä pystyykään. Monet kilpailivat Helsinki city runissa aikaa ja muita vastaan, minä itseäni. Ja minähän voitin! Vähän epäilytti oma jaksaminen, kun sairastelut, kiire ja vähän laiskuuskin söivät loppuviikkojen harjoittelutahtia, mutta niin vain onnistuin. Juoksin koko matkan hyytymättä edes ylämäissä ja pääsin maaliin. Huikea fiilis ja huikea tapahtuma! Ehkä me ensi vuonna kipitellään miekkosen kanssa käsikynkkää, kovasti sitä rupesi ainakin kiinnostamaan kun sivusta seurasi tuota touhua. 

Enpä olisi puoli vuotta sitten uskonut, että edes koskaan lähden yrittämään. Iso kiitos siis työkavereille mukaanhoukuttelusta. Kyllä kannatti tarttua haasteeseen! Kipeät jalat on pientä tämän itsensä voittamisen tunteen rinnalla.

I can't believe I actually did it, I ran all the way from start to finish yesterday in Helsinki city run (half marathon). Many people there competed against the clock and/or the other runners, I had my very own battle with myself and I won! Yay! Maybe next year we'll be there together with my hubby, I hope so!

8 kommenttia:

 1. Hyvä! Minäkin onnistuin. Tahmeasti, mutta onnistuin silti. Vähällä harjoittelulla ihan kelpo tulos tuli. Luulisin :) 2t 18min

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä, hienostihan se meni! Minä jolkottelin maalin 10 minuuttia hitaammin, mutta oon tyytyväinen kun vielä pari viikkoa sitten olin ihan puhki oksennustaudin ja flunssan jäljiltä.:)

   Poista
 2. Onnea saavutuksesta! Olis kiva osallistua joskus viralliseen puolikkaaseen, minä kun viime kesänä menin yksinäni täällä takapajulassa tuon saman matkan hölkyn kölkyn, huoh! Mut voitin myös!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vau, arvostan! En tiedä oisinko onnistunu ihan yksinään tuollasta matkaa juoksemaan, jotenkin tuo valtava määrä muita juoksijoita ja tsemppaava yleisö anto hirveesti potkua.:)

   Poista
 3. Wau, nostan todella hattua! Onnittelut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ei tätä meinaa välillä itsekään uskoa todeksi että tuohon pystyin!

   Poista
 4. Onnea! Itse aloitin juoksemisen vasta hiljattain, jos sitä vaikka midnight runille pääsisi. Tällä hetkellä tuntuu kyllä hyvin kaukaiselta haaveelta, mutta jos muutkin niin ehkä minäkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anna mennä vaan! Jos minäkin pystyin, niin sitten kuka vaan. Mä ennen suorastaan vihasin juoksua ja tässä sitä nyt ollaan, midnight run polttelee ja ehkä uus puolikas syyskuussa Jyväskylässä..:)

   Poista

Kaikki kommentit ilahduttaa kovasti :) // I love reading your comments!