11.5.13

Laatuaikaa


(mitä tämä linssi tekee tuolle putkelle? ei se oikeasti ihan noin mutkalla ole)

Mistä on hyvä viikonloppu tehty? Laatuajasta perheen kanssa tietty! Aloitettiin perjantaina polskimalla Flamingossa, jossa pikkumies veti käsipohjaa kuin vanha tekijä ja liukui pelottomasti isommistakin mäistä. Tänään korkattiin jätskikausi huitaisemalla huiviin pehmikset Kaivarin mutterissa. Huitaisu on aika sopiva termi kuvaamaan tuota tapahtumaa, koska vaikka mittarissa välkkyikin tänään jo varsin kesäiset lukemat, niin kyllä merenrannassa tuuli vielä melkoisen kylmästi. 

Mitähän huomenna? Sen jätän noiden kahden seremoniamestarin päätettäväksi. Aamulla aion vain kääntää kylkeä, kuunnella kolinaa keittiössä ja odottaa koiranunta nukkuen tarjoilua sänkyyn. Niin ne äidit kai aina tekee. :) 

We've had a great weekend so far. Swimming in Flamingo water park on Friday and summer's first ice creams by the sea today.

2 kommenttia:

 1. Ihanat näkymät teidän ikkunoista!

  Rannalla tosiaan tuulee kovasti! Kotoa lähtiessä on aina lämmintä, kun rantaa ei ole siinä ihan lähellä, mutta bussista Helsingin päässä noustessa tulee aina kylmä. Varsinkin kun työpaikka on meren äärellä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tästä on kyllä kauniit näkymät tältä puolelta, toisella puolella näkyykin sitten vain naapuritalo.:) Mutta onneksi on kaunista edes toisella puolella!

   Ja kyllä sen kylmyyden rannalla jätskin voimalla kesti.;) Muuten tulee harvemmin käytyä merenrannassa kun ei työtkään vie sinnepäin.

   Poista

Kaikki kommentit ilahduttaa kovasti :) // I love reading your comments!