13.5.13

Hätä keinot keksiiKohta kolme kuukautta sitten kerroin hajonneesta tiskoneesta. Tällä hetkellä tilanne on se, että meillä tiskataan, edelleen. Homma alkaa maistua jo pahemmalta kuin puultaMount tiskivuori kohoaa viikoittain ennätysmäisiin korkeuksiin ja valtaa jo useampaa pöytätasoa, ennen kuin kukaan viitsii tarttua tiskiharjan varteen. Tämä kertymisefekti taas on aiheuttanut kuivatustilaongelmia. Tätä keittiötä kun ei alunperin oikein suunniteltu vastaamaan käsitiskarin tarpeita: kuivauskaappia ei ole ja altaitakin on vain yksi, tosin viimeksi mainittu on sentään kiitettävää kokoluokkaa.

Toisen altaan virkaa hoitaa onneksi erittäin mainiosti Ikean mikäliehuuhteluvati. Mitä kuivatustilaan tulee niin hätä keinot keksii. Kun tuo tiskikoneen turjake kerran tuossa tyhjänpanttina töröttää niin otetaan edes sen kori hyötykäyttöön! Kas näin, nyt ei lopu lautasilta tila. Siinäpä oiva pirkkaniksi, jos sattuu olemaan kohtalotovereita linjoilla!

Ps. Jos olet/tiedät jonkun joka on korjaustaitoinen, niin jahka saamme kerättyä roposet kokoon integroitavaan tiskariin, saa täältä hakea halvalla koneen joka on muuten täysin priima, mutta luukku ei mene kunnolla kiinni. Lienee korjattavissa, jos on yhtään lahjakkaampi kuin me kaksi poropeukaloa.

We still don't have a dishwasher and we're getting sick and tired of it. Mount Dirty Dishes gets higher and wider every week, before someone decides to do something about it. Can't wait to get the new integrated one sometime in the summer!4 kommenttia:

 1. Kuulostaa melkoisen ankealta :( Toivottavasti pian saatte asian kuntoon! Miten tuo allas on toiminut? Näyttää kovasti samanlaiselta kun mikä meillä on ja siinä on ollut pahaa värjääntymis ongelmaa :( Tosin se onkin valkoinen, tuollainen väri olisi varmaan ollut parempi vaihtoehto!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Allas on meillä toiminut ihan moitteettomasti, ei ole värjäytynyt ainakaan tähän mennessä tai ollut muutakaan ongelmaa. Valkoinen on kyllä aika arka väri, mutta ei kai sen siltikään pitäisi värjäytyä? Ootteko olleet yhteydessä valmistajaan?

   Poista
 2. Kokemusta käsitiskistä, kun meilläkin hajosi kone sopivasti juuri viime joulun alla. Kuukaudenpäivät tiskattiin käsin, mutta onneksi sujui kohtuu kivuttomasti. Tuo kolme kuukautta on jo hatunnoston arvoinen asia! Nuo ikean huuhteluvadit on muuten oiva keksintö. Meillä ne on ollut käytössä mökillä jo muutaman vuoden. kantokahvat ovat kätevät, kun mökillä kannetaan tiskivesi sisälle (tai terassille).

  Tsemppiä käsitiskaukseen! Viettäkää parisuhteen laatuaikaa, kun toinen tiskaa ja toinen kuivaa. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paremmin tämän kestäis jos ei olisi muuta vaihtoehtoa, kyllähän jotkut tiskaa aina käsin (minäkin kolmessa viimeisimmässä asunnossa). Mutta kun on mahdollisuus tiskikoneeseen niin sitten kyrsii olla ilman.:)

   On me yritetty ottaa tästä kaikki positivinen irti mitä irtoaa, kuunneltu hyvää musiikkia ja parannettu maailmaa siinä tiskatessa. Välillä kaksin, joskus pienen apulaisen kanssa ja sitten onkin lainehtinut koko keittiö.. :)

   Poista

Kaikki kommentit ilahduttaa kovasti :) // I love reading your comments!