23.5.13

Kukkia parvekkeelle

Kesäkukat - check! Suurimman osan päivästä varjon puolella oleva partsimme rajoitti kukkalajien valintaa, mutta löytyi sieltä valikoimasta näitä puolivarjon/varjon asukkejakin kun vähän etsiskeli. Erityisesti tuo verenpisara on niin kaunis että tuossahan voisi sitä istua ihailemassa pidemmänkin tovin! Toivotaan näille kukkasille parempaa onnea ja pidempää elämää kuin viimevuotisille edeltäjilleen, jotka kuivahtivat ensimmäisessä helteessä. Me kun ollaan sen sortin hortonomeja, ettei siihen tilalle enää mitään uusia ostettu vaan siinä ne kärvähtäneet tikut törötti loppukesän..

Asiasta toiseen, kattokaa ny meidän takapihan koivikkoa kun se on komea! Oon ajatellut jo olevani ihan city-ihminen, mutta kyllä se pieni luontoa lähelleen kaipaava maalaistyttö näköjään minussa vielä asuu. Olen niin onnellinen siitä, että ikkunastamme näkyy muutakin kuin asfalttia ja betonia ja parvekkeella oleillessaan voi kuulla lehtien hiljaisen havinan iltatuulessa.

Now that we have some summer flowers on our balcony it finally feels like summer really is here! Welcome dear friend, we've been waiting for you!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentit ilahduttaa kovasti :) // I love reading your comments!