14.5.13

Kaikki muumit la..kanassa
Pienelle suurelle Muumi-fanille löytyi ihanat lakanat nettikirppikseltä. Avaamaton paketti ja vissiin aika harvinainen kuosi, olen onnellinen! Juniorikoossa on kyllä jotenkin hirveän vaikea löytää kivoja lakanoita. Muita kuin niitä prinsessa- tai autoteemaisia.. Hävettää myöntää, mutta siitä asti kun vauvakoosta siiirryttiin isompiin, on käytetty koko ajan niitä Marimekon Valpureita (toki pesty välissä, älä huoli) jotka on aiemmin kuvissa vilahdelleet. Miestäkin rupesi jo hävettämään, että mitähän ne vieraatkin ajattelee kun aina samat lakanat pojalla :D Nyt on sitten metsästetty urakalla uusia ja yhdet löytyi. Ilmianna jos tiedät muita kivoja versioita siinä välimallin koossa!

I found nice Moomin themed bed linen for our son from a flea market on Facebook. It's super hard to find nice ones in junior sizes so I was very happy to find these ones!

10 kommenttia:

 1. Finlaysonin elefanttia löytyy ainakin juniorikoossa, samoin Ikeaa ja Marimekkoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Elefantti on kiva, mutta jotenkin silti turhan retro mun makuun, enkä Ikeastakaan ole oikein mitään löytänyt. Marimekolla on varmasti hienoja, mutta niissä kirpaisee hinta. Vaikeeta olla näin nirppis.:)

   Poista
 2. Mä olen ostanut yhen sun toisenkin siitä välikoosta Finlaysonin nettisivulta, ainakin sitä Muumia ja sitten Elefantti-kuosista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitääköhän sittenkin taipua siihen Elefanttiin.. :)

   Poista
 3. tuo kuosi on kiva, mulla on nuo kokoharmaina aikuistenkokosina! :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on aikuisilla Nyytin talo- lakanat jotka on samantyyliset ja aivan ihanat!

   Poista
 4. Asian vierestä, mikä on tuo ihana tapetti ja mikä otsikoiden fontti?
  Mummi löysi meille samaiset lakanat taannoin jostain Finlaysonin pop up -outletista, tykkään myös ihan hirmuna.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tapetti on englantilaisen Abigail Edwardsin suunnittelema Seascape winter. Ei tietääkseni saa Suomesta mistään, mutta valmistajalta saa suoraan tilattua. Fontin nimi on Crushed.:)

   Poista
 5. Oi mikä löytö nuo lakanat!!

  VastaaPoista

Kaikki kommentit ilahduttaa kovasti :) // I love reading your comments!