26.4.13

Muutoksia pojan huoneessa

Poikasen huoneessa on pyöritelty vähän tavaroita uusiin paikkoihin. Mylläkkä lähti liikkeelle "köyhän miehen stringin" hankkimisesta, jonka tieltä sänky siirrettiin toiselle puolelle huonetta tapettiseinän viereen. Nyt on kirjoillekin kunnon säilytyspaikka, niille siis joista on jotain vielä jäljellä.. Varmaan puolet pojan kotikirjaston antimista on jo ihan säpäleinä tai vähintään jesarilla paikattuja.. Mikä siinä onkin, että niitä pitää niin rajusti rakastaa?

We bought "a poor man's String shelf" for the books and other stuff in our little one's room.

8 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Niin on, kiitos 60-luvun jätti-ikkunoiden.:) Tämä huone on vielä meidän kodin valoisammalla puolella niin valoa riittää!

   Poista
 2. Kiva huone <3 Meillä on kans puolet lastenkirjoista ihan hajalla. Osasta puuttuu sivuja tai kannet, kulmat on jyrsitty rikki ja muutenki ovat riekaleina. :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tutulta kuulostaa tuo kirjojen kohtalo.. En taida uskaltaa kirjastosta lainata mitään tai joutuu maksumieheksi.:)

   Poista
 3. En tiedä syytä tuohon rajuun rakastamiseen mutta sama on huomattu täällä. Vaikka kirja olis "vauvojen kirja", jossa on paksut pahvisivut niin nekin saa hajalle jotenkin. Tai ainakin meidän neidit saa..:)

  Tuo hylly on kyllä kiva. En ennen tykänny YHTÄÄN avohyllyistä mut mieli muuttuu. Se on jännä se.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei oo säilyny ehjänä meilläkään edes ne paksusivuiset kirjat, että ei ole ainoita teidän neidit jotka siinä onnistuu.:)

   Mä oon kyllä tykänny avohyllyistä, paitsi en keittiössä. Ja katotaan vaan niin seuraavassa keittiössä on avohyllyt :D Niinhän se aina menee, että yhtäkkiä huomaa tykkäävänsä jostain mitä on vannonu että ei koskaan hommaa itelleen.

   Poista
 4. Anonyymi3/5/13 22:39

  Kivan näköistä!mistäs moinen köyhänmiehen hylly?hieno on!p

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ikeasta löytyy :) Kannattimet ja hyllylevyt myydään erikseen, niin voi itse päättää hyllyjen värin ja leveyden.

   Poista

Kaikki kommentit ilahduttaa kovasti :) // I love reading your comments!