23.4.13

Tautia toisen peräänMahatauti, kurkunpääntulehdus ja päivystyskeikka, toinen mahatauti ja flunssa. Siinäpä meidän porukan tärkeimmät kuulumiset parilta viime viikolta. Kaksi ensimmäistä tautia sairasti lapsonen, jälkimmäiset minä itse. Välissä lähdettiin jo minilomalle Tukholmaan ajatuksella, että kyllä se lapsen yskä on jo hellittänyt.. No, laivassa keskellä yötä alkoi sitten mun ykä. Raahusteltiin kuitenkin päivä ympäri kaupunkia, ostettiin miehelle pari paitaa luottokaupasta ja jotain ihan pientä kotiin. Sää oli sentään mitä mainioin ja poju enemmän kuin liekeissä sekä pallomerestä että laivalla pyörineistä suurista idoleista mmm:stä ja keikosta. Ei siis ihan mikään turha reissu, vaikka paremminkin olisi voinut mennä.

Olettekos te pysyneet terveinä vai saaneet kutsumattomia pöpövieraita?

Stomach flu, laryngitis, another stomach flu and a normal flu. That's pretty much what we have been up to for the last couple of weeks. Last weekend we did go to Stockholm though, because our little one's cough was not that bad anymore. But then I started vomiting in the ship.. So we took it easy in the city, just walked slowly around and bought a couple of shirts for my hubby. The weather however was excellent and our son loved the ball pool and seeing his idols Moomins in the ship. It was definitely not a waste of time, but could have gone a bit better anyway.
8 kommenttia:

 1. Ihania reissukuvia. Tykkään etenkin tuosta, missä jälkikasvunne on pallomeressä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, tuo kuva on myös mun suosikki.:)

   Poista
 2. No voih! Mutta kivan näköistä on ollut teidän reissulla! Meidän reissukin koittaa jo viikon päästä ja tällä äiti-ihmisellä pukkaa nyt flunssaa :/ Kunhan kukaan muu ei vaan saisi sitä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jotain kivaa sentään tuossa meidänkin reissussa.:) Pikaista paranemista sinne että pääsisitte terveinä lomailemaan!

   Poista
 3. Voi teitä! Ei kuulosta kivalta.

  Kuumetta ja ykää täällä ollunna. Nyt ehkä ohi kaikki. Nuha pienimmällä enää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei oo kivaa ei. Ai ykä ehti teillekin, se on vissiin ollu vähintään joka toisessa torpassa kyläilemässä viime aikoina.. Hyvä että ootte jo paremmassa kunnossa kuitenkin!

   Poista
 4. Auts...ei siis menny ihan putkeen reissu.

  Nomut lohdutukseksi voin kertoa et meillä oli kaks mahatautia kuukauden sisään, ensin lapsilla ja sit koko porukalla. Sit tuli kuumeilua rokotuksen takia ja pieni vilustuminen. Mut nyt ollaan voiton puolella jo! Jes!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei ihan käsikirjotuksen mukaan mennyt tuo reissu, mutta tulipahan tehtyä.:)

   Huh, kiitettävä on ollu tuo teidänkin tautisaldo. Mut jos se ois sitten vähäks aikaa sairastelut sairasteltu, siellä ja täällä? Toivossa on hyvä elää..

   Poista

Kaikki kommentit ilahduttaa kovasti :) // I love reading your comments!