24.4.13

Tauluhyllyt
Olohuoneen valkoinen seinä oli sellaisenaankin kaunis, mutta jotain se kaipasi kaverikseen. Nyt kun lopulta löytyi sellainen pora lainaan joka näihin kivisiin seiniin pystyi, niin voidaan heittää heipat tyhjyydelle ja toivottaa tauluhyllyt tervetulleiksi. Kummasti kodikkaammalta näyttää tämäkin pirtti!

Voi olla, että mä oon ihan jäljessä tässä(kin) trendissä ja muut on jo repimässä omia vastaaviaan alas seiniltä, mutta mitäs tuosta. Me tykätään ja sehän se pääasia on. Eikä seuraavaa asukastakaan ehkä sitten hamassa tulevaisuudessa haittaa, kun ei joudu paikkaamaan sitä samaa noin sataa reikää mikä meitä täällä odotti..

Goodbye empty walls, welcome picture shelves! This is exactly what this living room needed. We're happy and I guess the future owners won't mind not having to cover a hundred holes in the walls.

2 kommenttia:

  1. Hyvältä näyttää ja tosiaan kodikkaalta. Mä olen kanssa vasta vähän aikaa sitten hokannut noi tauluhyllyt ja olen laittamassa nyt niitä joka paikkaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jes, joku muukin vasta nyt heräilee tähän asiaan :) On nää kyllä meillä pötkötelly kaapissa jo jonkun aikaa kun ei meinannu sitä riittävän jyhkeää poraa löytyä. :)

      Poista

Kaikki kommentit ilahduttaa kovasti :) // I love reading your comments!