23.10.12

Väsähtänyt väliraportti


Uskokaa tai älkää, tuo ylläolevakin
 voi olla huojentava näky. 
Ainakin, kun vielä viikko sitten 
tämä kammari näytti tältä:Välissä on ehtinyt tapahtua paljon. Tosielämässä, blogin puolella ei niinkään. Paljon olisi ollut kerrottavaa ja näytettävää, mutta aika ja puhti on olleet kortilla täällä suunnalla. Pistetään syksyn ja sateiden ja yleisen en osaa mitään- alakulon piikkiin. Ja vähän kiireiden.

Toivottavasti jaksatte silti roikkua mukana, nimittäin luulenpa, että saan taas uutta virtaa tähänkin hommaan kun pääsen huomenna vihdoinkin hommaamaan uuden kameran! Sitten lupaan ottaa kuvia vähän paremmassa valossa ja toivon mukaan paremmalla laadullakin. Eikä sitä tiedä vaikka juttujenkin taso lähtisi sitä myötä ihan uuteen huimaan nousuun. Ehheh.

No niin, nyt tää meni marttyyriksi. Parempi painua pehkuihin ja kattella huomenissa uudelleen. Mistä sitä tietää, maailma saattaa olla paljon valoisampi uuden linssin läpi.:)
Here's a sneak peek to our little one's room that we have been working on lately. 

I admit it's been really quiet here on my blog lately. I've had a lot of things to show you and write you about, but haven't had much time to spend on the computer. And to be honest I think some of my enthusiasm has gone into hiding too for some reason. But hold on, I'm sure I'll get some new energy and drive to do this when I get my new camera tomorrow!

9 kommenttia:

 1. hi!
  thank u :). yes it goes sooo fast. get a bit sad sometimes but every age has its charm :).
  what a lovely blog.
  and your cute kid! adorable!
  have a nice week!
  //jennifer

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thank you too for your kind words, you really made my day!:)

   That's so true, every age has its charm. I'll try to remember that when times feel rough.:)

   Poista
 2. Love the colors you choose, really beautiful!

  xx

  VastaaPoista
 3. Täällä kans on syksyn tulo ja uhkaavasti lähestyvä tali tehny elämästä niin kiireistä, että hyvä ku nukkumaan ehtii. Ja tuo mistääneituumitään-olo vaivaa täälläkin. No jospa loman jälkeen helpottaa, ja satas äkkiä lumet ni ois pakko lopettaa tuo ikuinen pihan laitto. Tsemppistä sinneki:) jos se nyt yhtään lohduttaa, että täällä 400 km päässä ollaan yhtä uupuneita. <3systeri

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi tali minkä meni tekemään :D Onneks on muitakin depistelijöitä, kyllä se vähän lohduttaa. Mutta näköjään mun marmatus ei läheskään kaikkia miellyttänyt kun lukijakehitys on miinusmerkkistä.:/ Vähän vielä depistelin lisää sen takia, tyhmä kun oon mutta ihan kohta aion lopettaa.

   :)

   Poista
 4. Lähestyvä talvi tokikin:D ja niin hyvännäköstä siellä on! T. Samainen systeri

  VastaaPoista
 5. Lisää kuvia valmiista huoneesta! Värit valinnat näyttäisi ainakin olevan todella upeita :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tulossa heti kun ehdin päivänvalon kanssa yhtä aikaa kotiin.:)

   Poista

Kaikki kommentit ilahduttaa kovasti :) // I love reading your comments!