9.10.12

Kotiutunut
Siinä se nyt on meidän olkkarissa, keinu kaikkine koukeroineen. Tykätään ihan älyttömästi! Vähän se vaappuu vanhuuttaan ja pinnat on kuluneet, mutta annetaan se anteeksi ilmeisesti jo yli sadan vuoden ikään ehtineelle vanhukselle. Mikä parasta, vauhdit on hyvät ja poikakin on ainakin tähän asti pysynyt kyydissä. 

There it is now in our livingroom, the rocking chair with all of its frills. We like it a lot! It's a bit wobbly and worn out but that's understandable for someone who's probably more than 100 years old.


4 kommenttia:

 1. Niinpä on komia kyllä! Mieletön löytö. Ja noista kuvista tuli taasen ajatus, että täytyishän sitä päästä ihan paikan päälle ihmettelemään aikaansannoksianne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miekkosta saa kyllä täysin kiittää tästä löydöstä.:) Tulkaapa ihmeessä käymään, olis mukava nähdä!

   Poista
 2. Moikka. Löysin paikalliselta kirppikseltä samantyyppisen, tämä taitaa olla aito tapaus, jonka arvo on tuhansia euroja alkuperäisessä asussa. Tässä on punokset taidettu korvata vanerilla, mutta eihän se menoa haittaa. Tosi hieno löytö. Meidän lapset omi keinun heti kun se tuli ovesta sisään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ohhoh, no en ihan tuhansia olis arvannut vaikka tiesinkin että kyllä tämä arvokkaampi on kuin sen viisikymppiä.:)

   Vaneripinnat vaikuttaa kyllä vanhoilta myös, niissä on koristekuvio joka ei kuvassa oikein näy. Mutta mikään asiantuntija en todella ole, eli voi olla että nuo on jossain vaiheessa siihen vaihdettu kun useissa muissa samantyyppisten keinujen kuvissa näkyy juuri ne punokset.

   Poista

Kaikki kommentit ilahduttaa kovasti :) // I love reading your comments!