6.10.12

Kiikkustuoli


Nyt jos olisitte täällä, kuulisitte (sm-liigapelin selostuksen lisäksi..) liveselostusta viehättävästi kiekuvalla äänellä siitä, mitä mies luulee että tänne kirjoitan.

"Järkyttävää. Siis ihan kamalaa. Mies osti koukeroisen keinutuolin."

Ihan noin en sentään ajattele, mutta piti tätä uutista vähän sulatella. Mies kyllä näytti minulle eilen jo etukäteen kuvan tästä tuolista ja sanoi aikovansa mennä sitä tänään huutokauppaan katsomaan. Siinähän menee, ajattelin. Joku turkkimummo kuitenkin huutaa siitä viisisataa ja mies palaa tyhjin käsin kun ei budjetti venynyt mihinkään. Niinpä vissiin. Puhelin piippasi tänään kesken työpäivän: "Sain sen tuolin, makso 50e". Kääk.

Oikeastihan tuo kiikku on törkeän makea. Eikä muuten ole joka tönössä samanlaista. Mutta silti mun täytyy vielä vähän totutella ajatukseen sen kantamisesta tänne meille tuossa parin päivän päästä. Antakaapa kuulua, mikä on teidän tuomio tälle komeudelle?

This rocking chair is moving into our house next week. My hubby went to an auction today and that's what he found, for 50 euros. No doubt about it, that's one pretty cool chair. But still I have to get used to the idea of having it here. It's so different from other stuff that we have. Tell me, what do you think about it?

19 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Jos tää ei istahdakaan meille niin muistan sut.;)

   Poista
 2. On kyllä törkeen makee!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö olekin! Kyllä mä oon nyt jo itsekin lämmennyt tälle.:)

   Poista
 3. Kelpais varmaan meillekin =)
  Paitsi jos tuollainen komistus meille eksyisi niin taas
  itseni tuntien tuunausvimmassani se saisi meidän sisustukseen
  istuvan valkoisen värin ylleen ja pisteeksi ii:n päälle jokin kiva viltti selkänojalle tai käsinojalle pehmentämään ilmettä.

  Mutta siis komee on tuollaisenaankin <3

  -Jeme

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitää kattoa kun näkee ihan livenä, että mitä me tälle tehdään vai annetaanko olla tuollaisenaan. Uudelleen mustaks maalaaminen on ainakin yks vaihtoehto, valkosena sen erikoiset muodot ei mun mielestä ehkä erottuis riittävästi mutta nää on niin makuasioita.:)

   Poista
 4. Meillä on juuri tuollainen ja se(kin) on ihana! Parhaat kiikut evör

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hauska sattuma! Osaatko sanoa keinun taustoista mitään? Kiinnostaisi tietää esim. miten vanha tuo on.

   Poista
  2. Meidän yksilö on isoisäni (89v) saksalaisen tädin perimistöä... Joten keinustuolilla on ikää hmm melko paljon, varmaankin jostain 1900luvun alusta veikkaisin. Mutta mene ja tiedä. Omia tietojani en sattuneesta syystä pysty tarkistamaan mutta näin olen kuullut :) onnea kiikusta! Meillä kiikku on puupinnalla siis ihana sileäksi hiotunut ja "rustiikki"

   Poista
  3. Arvelinkin ettei tämä ole ihan suomalaista tekoa. Mielenkiintoinen tarina, kiva kun jaoit meille!:) Kyllä täytyy vähän miettiä raaskiiko tuolle mitään tehdä vai annetaanko olla noin.

   Poista
  4. Jep nyt oli pakko kommentoida kun sattui sama yksilö kohdalle! :) luen muutenkin mielelläni blogiasi... Vaikka en ikinä ennen ole kommentoinut, nyt kannatti ;) -Iiris

   Poista
 5. Hienohan se on, sitä mieltä olen minä! Hieno ostos..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se, ei siitä mihinkään pääse! Hyvä vaan kun mies tekee nää rohkemmat sisustusvalinnat kun mä oon tällanen jänishousu, multa ois voinu jäädä ostamatta ja myöhemmin harmittais..:)

   Poista
 6. What a fantastic chair! I love the swirly design, it must be pretty big though
  http://ahandfulofhope.blogspot.co.uk/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Isn't it awesome! I haven't seen it live yet but I think it's pretty big. But when our little one moves into his own room we'll have a perfect spot for it in the corner of our bedroom.:)

   Poista
 7. Minulle ainakin kelpaisi. Voisin laittaa sen kirjastomme ja kuvitella, että siinä istuisi joku polttelemassa sikaria, juomassa kirjastokonjakkia ja lukemassa jotain klassikkoteosta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samansuuntaisia suunnitelmia tuolla miekkosella oli, vaikkei meillä varsinaista kirjastoa kyllä olekaan.:)

   Poista
 8. Hieno kiikkustuoli sai minut klikkaamaan blogiisi :) Wau mikä löytö! JA kannattaa kyl miettiä ihan rauhassa ennen kuin suunnittelee edes tuunausta ;) Alkuperäinen on parasta. Kuluneena ja kolhuisena kertoo omaa tarinaansa. Toki makukysymys. Mutta jos uutta ja kiiltävää haluaa niin niitä on kaupat pullollaan,joten miksi "pilata" vanhaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se melkoinen löytö kyllä! Ymmärrän näkökulmasi tuunauksesta. Ei me tätä haluta tietenkään pilata, lähinnä mietittiin alkuperäisellä värillä eli mustalla maalaamista tai jättämistä tuollaiseksi.

   Poista

Kaikki kommentit ilahduttaa kovasti :) // I love reading your comments!