13.10.12

Hay vaan kaikille


Nyt on keittiössäkin tuolit, joihin voi istahtaa hotkaisemaan aamupalansa. On komiat. Ikivanha ja auttamattoman matala Ikean pöytä ei ole ollenkaan niin komia, mutta ajaa asiansa väliaikaisesti. Uutta pöytää nimittäin työstetään parasta aikaa. Miehen veli lupasi sen nikkaroida meille savusaunan ylijäämäpuusta, tällä kertaa miekkosen piirustusten mukaan. Toivotaan, että tuo puolisko osaa havainnollistaa aivoituksensa vähän minua paremmin, ettei tälle projektille käy kuten eteisen vaatetangolle. Joka sekin on muuten jo hoidossa, seppä korjaa sen ilman eri korvausta. Hiphei!

Ennen kuin tuoleista pystyi ottamaan kuvia, piti keittiötä vähän siistiä. Onneksi hairahduin eilen ostamaan [ensanomistäenkäminkävärisessäkassissakotiinkannoin] uutta pesuainetta ja välinesiivoajan uudella innolla hyökkäsin lian kimppuun. Nyt kiiltää ja tuoksuu kööki ja purkkikin on niin kaunis että sen voi jättää esille. Ainakin siihen asti kun pikkumies bongaa sen.. 

Our Hay chairs arrived yesterday and now we finally have something to sit on in the kitchen while having a quick breakfast. I absolutely love them! The age-old Ikea table I don't love that much at all but that'll have to do until we get the table my husband's brother is making for us out of some leftover wood. My other half did the sketching this time and I hope he did a better job than I did with the clothes rack. Which by the way will be fixed by the blacksmith without any extra costs. Hooray!
6 kommenttia:

 1. Hay on kyllä huippu, kuten sinun tuolit. Jäänpäs odottelemaan millaista pöytää tuoleille on tulossa:).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jännityksellä odottelen pöytää itsekin, vaikka on mulla onneks joku haju siitä mitä sieltä on tulossa.:)

   Poista
 2. Erittäin mielyttävät tuolit. Hieno hankinta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiittää hän, näistä on haaveiltu pitkään!

   Poista
 3. hauska otsikko, heti arvasin et nyt ootte saanu nuo tuolit. :) ja ne on TOSI hienot. kiva nähä että tuo pöytä palvelee vieläki.. (vai eikö se ookki se mikä me yhessä ostettiin sillon ikivanhaan opiskelujenalotusaikaan? :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha joo, sama pöytä se on ja hyvin palvelee vieläkin :D Mutta on tuo aika matala noin niinkun ruokapöytäkäyttöön.:) Kovasti tykkään kyllä itekin noista tuoleista, kiitoskiitos!

   Poista

Kaikki kommentit ilahduttaa kovasti :) // I love reading your comments!