15.6.12

Nyt se löytyi

Picture from architonic.com, photographer Angelo Kaunat
Nyt tämä tyttö on aika onnellinen. Ensimmäisen kerran törmäsin mahtavaan keittiöön, jollaisen saisi vaivatta kasattua myös tulevaan kotiimme. Ihan siis sinne nykyiselle paikalleen. Haastavasta suorakaiteen muotoisesta tilasta on tässä onnistuttu saamaan yhtä aikaa sekä ilmavan että toimivan oloinen eli juuri sellainen, joka on haaveissa ollutkin. Usko on vaan meinannut loppua, kun en ole vastaavasta kovin hyviä toteutuksia aiemmilla löytöretkilläni bongannut.  No, nyt uskon että hyvä siitä vielä tulee. Ei ehkä paras kaikista, mutta hyvä ja se saa riittää.

Guess who's happy. For the first time I found a fabulous kitchen that we could easily have in our new home, in the same room as the old kitchen is located. Even though the room has the challenging shape of a rectangle, they have managed to create a kitchen that doesn't look like it's packed with stuff and it also looks functional to me. Which is exactly what I've been dreaming of but I'd lost hope because I hadn't spotted any great ones like this before. Now I have hope again and I believe it's going to be good. Maybe not best of all, but good and that's enough.

6 kommenttia:

 1. näyttää NIIIN ihanalta! Meillä melkein musta keittiö mutta nyt jos saisin valita se olis just noin valkoinen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mekin mietittiin osittain mustaa, mut luultavasti päädytään kokovalkoiseen. Se on vaan niin ajaton ettei ainakaan kyllästymään pääse.:)

   Poista
 2. Aivan ihana keittiö!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! Haluan meillekin vähintään yhtä ihanan.:)

   Poista
 3. Kyllä sä sinnet kauniin keittiön saat :) Valkoinen väri avartaa! En tiedä muistatko, mutta meidän keittiö on myös kompromissien kompromissi. On I, U, tupla-I, L-mallisia... ja meillä, öö, T? Heh, mutta ikkunoiden paikat, sähkö- ja vesipisteasiat rajoittivat ja tämän parempaan ei pystytty. Silti, tyytyväisiä ollaan oltu vaikkei malli mun unelmakeittiötä vastaakaan. Uusi pohjasi oli hieno, mutta ei se alkuperäinenkään huono ollut. Onnea remppaan! Ja terkkuja ikiremontin keskeltä, heh.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tsempeistä.:) Valkonen väri tosiaan tekee ihmeitä vaikka tila on pieni. En muista teidän keittiökompromisseja kun löysin sun blogiin vasta silloin kun keittiö oli jo valmis. Voisin melkein käydä kaivelemassa ne vanhat jutut luettavaksi ihan vaan vertaistukimielessä..:)

   Edelleen nostan hattua teidän remppaprojektille, töiden ja kahden lapsen kanssa enemmän kuin kunnioitettava suoritus!

   Poista

Kaikki kommentit ilahduttaa kovasti :) // I love reading your comments!