17.6.12

Maailma tarkentuiHain tänään uudet lasit ja kyllä on taas elämä eri näköistä, kun näkee vähän paremmin. Toiseen silmään tuli itse asiassa aika paljonkin muutosta, joten kestää aikansa ennen kuin silmät taas tottuu. Kun on ekaluokkalaisesta asti ehtinyt miinusta keräilemään, niin lukemat alkaa olla melkoisen kiitettävät. Jos totta puhutaan niin näiden uusien linssien läpi kaikki näyttää tarkan lisäksi naurettavan pieneltä. Ihan kuin olisi astunut kutistettuun maailmaan. Nauroin miehelle, että poikanenkin näyttää taas joltain yhdeksänkuiselta. Siis ihan liian pienennäköiseltä kävelemään.

On tässä toinenkin juttu, se minkä takia noista uutukaisista on kuvia vain pöydän pintaa koristamassa eikä allekirjoittaneen päässä. Muut lasilliset varmaan tunnistavat tämän tunteen: epävarmuus, kun valmiit lasit iskee ensi kertaa päähänsä. Apua, nenä näyttää hassulta näiden kanssa. Onpa kehykset leveät. Ei ne kyllä edes ihan tältä näyttäneet silloin kun kokeilin! No, eipä niin. Kokeilutilanteessa kuva ei tosiaan ole täysin todenmukainen. Ei voi kuin yrittää epätoivoisesti siristellä ja saada jotain käsitystä siitä, miltä lasit näyttävät vähän kauempaa kuin 20 sentin päässä peilistä. Sitten kun yhtäkkiä näkeekin itsensä kauempaa, näyttää superoudolta. Varsinkin, kun muutos on niin iso kuin tällä kertaa.

Itse vielä totuttelen, mies tykkää ja miehen sisko tykkää. Poika nauraa, mutta sitä ei lasketa. Kaksi  varmaa vastaan yksi epävarma(hko) siis, eli näillä mennään. Varmasti tykkään itsekin jo ihan pian, ainakin aina ennen on käynyt niin. 

I got my new glasses today. On the tabletop they do look good, but I'm a bit hesitant about how they suit me after all. I know it's always the same with new glasses because they really change the way you look. Well, my husband likes them as well as his sister. Our little one just laughs at me but that doesn't really count. So that makes two strong yeses against one a little unsure yes. I'm sure it doesn't take long and I start liking them a lot. At least it has happened every time I've bought new glasses before. It just takes a little time to get used to the new you.

8 kommenttia:

 1. Hiihoo vähän on hienot, tuu äkkiä näyttää että nään ne sun päässäki! kyl nyt kelpaa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huijui en tiiä. Vähän tekis mieli kaivautua johonkin pariks viikoksi totuttelemaan ja sit vasta uskaltautua ihmisten ilmoille..:) Mut kyllä mä lupaan olla rohkee. Soittelemma!

   Poista
 2. Minäki justiista vaihoin prillit ja vähän väliä pittää käyä peilistä kattelee, että miltä nää näyttikää ja onko nyt hyvä vai ei. Mutta oikeasti tykkään omista uusistani. :) Sunki lasit näyttää ainakin tuossa pöydällä hienoilta.Uskon että päässäkin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo täälläkin on peiliä kuikuiltu vähän väliä kun pitää tottua siihen kuka sieltä peilistä katsoo. Kyllä minäkin oikeesti tykkään näistä, alkushokki on kai vaan aina kestettävä.:)

   Poista
 3. huiput! voin tosihyvin kuvitella nuo lasit sulle, kiva nähä sitte et miltä näytät noitten kans oikeesti. :) harmi etten tälläkertaa saanu olla rillikaupassa mukana, vieläki vaan toivon et alkasin itekki kerryttää miinuksia. mullekki kelpais nuot sun pokat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voisinpa lahjottaa sulle vaikka puolet näistä omista miinuksistani niin silti jäis vielä ihan omiks tarpeiks.. :D Mutta oikeen mukava kuulla että osaat kuvitella nää mulle, kyllä minäkin varmaan kohta.:)

   Poista

Kaikki kommentit ilahduttaa kovasti :) // I love reading your comments!