27.3.17

Viikonloppuloma
               Viikonloppu hurahti keväisessä Kööpenhaminassa. Ostimme miehen kanssa matkan muutama kuukausi sitten toisillemme synttärilahjaksi ja haaveena oli päästä reissuun ihan kaksistaan. Eipä muuten onnistu oli mieltä meidän mammantyttö, joka ei yrityksistä huolimatta (sori, naapurit..) suostunut opettelemaan muuta nukahtamistapaa kuin äidissä kiinni. Oli siis soitettava lentoyhtiöön, että lisätkääpäs yksi sylilapsi lippuun. Veikkaisin, että oli stressittömämpi sekä meille että hoitajalle näin.

Tarkoituksena oli saada pieni irtiotto arjesta. Raksa-arjesta ja muustakin. Sattui ihan hyvään saumaan, sillä nyt on käsillä meidän projektin ensimmäinen isompi takaisku: betonilattian kanssa tässä säädetään.. Melkein onnistuttiin jättämään huolet taka-alalle, mitä nyt yksi puhelu piti soittaa ja vähän vatvoa. Pääasiassa kuitenkin keskityttiin ihailemaan tuota rentoa, kaunista kaupunkia. Pyörän selästä tietenkin! Ja siinä sivussa ihan vähän kuolattiin tanskalaista dissainia sekä tietenkin syötiin hyvin.

Hayn lippulaivamyymälä aivan ydinkeskustassa on mieletön ja tietenkin täynnä kaikkea kivaa. Täytyy kuitenkin antaa erityistä tunnustusta Normann Copenhagenin showroomille, joka oli sattumalta aivan kulman takana pieneltä suloiselta hotelliltamme. Tämän liikkeen tunnelmaa olisin voinut ihastella kaikessa rauhassa pitempäänkin, jos olisi oltu kahdestaan liikkeellä. Koska ei oltu, niin.. No, muut lapselliset ainakin ymmärtää :) Hieno paikka oli joka tapauksessa!

We spent last weekend in beautiful, relaxed Copenhagen hoping to come home as relaxed as the city is. Almost nailed it :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentit ilahduttaa kovasti :) // I love reading your comments!