18.3.17

Siivouspäivä


 


Toissapäivänä säät suosivat, kun meillä oli ohjelmassa siivoilua raksalla. Mikäs siellä oli auringonpaisteessa touhuillessa! Muutama peräkärryllinen lähti tavaraa jäteasemalle ja yksi iso peräkärryllinen puuta tuttavalle poltettavaksi.

Samalla tsekattiin toki myös mitä muovien alla kuivuvalle betonilattialle kuuluu. Muovien alla sen olisi siis pitänyt olla, mutta joku jaskajokunen oli raksalla käynyt ja repinyt kaikki muovit pois. Mystinen juttu, mutta nyt on muovit taas paikallaan ja kuivuminen voi jatkua. Hyvältä se lattia onneksi näytti! Ainakaan toistaiseksi pinta ei ollut halkeillut ollenkaan ja näytti tasaiselta. En malta odottaa, että saadaan lattia vielä hiottua ja käsiteltyä ja päästään ihailemaan lopputulosta. Toivotaan onnistunutta sellaista!

Viime raksapostauksen jälkeen on tosiaan tapahtunut jo paljon: talo on saanut katon päälleen, koolaukset, höyrynsulkumuovit ja villat on laitettu paikoilleen ja lattia valettu. Lattia tulee jäämään betonille kaikkialla muualla paitsi kosteissa tiloissa. Nyt odotellaan pari viikkoa betonin kuivumista ja sen jälkeen timpurit tulevat nakuttelemaan väliseiniä. Ei huono!

Did some cleaning up at our building site a couple of days ago. Sun was shining and we had a great time! We also checked how our concrete floor was doing under the plastic covers and it looked good. Just have to let it dry a little longer and then it's time to start building the inside walls.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentit ilahduttaa kovasti :) // I love reading your comments!