4.8.13

(Viimeinen) ylistys astianpesukoneelle

Koittakaa kestä vielä yksi tiskausaihetta sivuava postaus :) Olo on nimittäin tällainen: ah astianpesukone, tuo arkemme pelastaja! Hermot lepää ja silmä lepää. Ja kolme kerrosta vetää mahtavan määrän astioita, oma kori aterimille on kyllä suorastaan loistava keksintö! Jos jotain huonoa pitää tuosta uudesta laitteesta keksiä, niin nuhdellaan häntä liian innokkaasta ilmoittamisesta kun pesu on valmis. Pari sievää äänimerkkiä riittäisi, ei olis pakko piipittää sitä kymmentä kertaa ja niin kovaan ääneen. Mutta kyllä tuo pieni luonnevika annetaan anteeksi, koska hyvät ominaisuudet voittaa tuon yhden huonon satanolla.

Tänään iski vielä siivousvimmakin ja keittiö saatiin pitkästä aikaa kuvattavaan kuntoon. Seuraava missio on pitää se tuossa kuosissa.. Saa nähdä miten käy, mutta kyllä se kummasti motivoi kun ei joka paikkaa enää valtaa likaisten tai kuivuvien astioiden armeija. Jännä homma, miten yhdellä koneella voi olla niin suuri merkitys arjen toimivuuden kannalta!

Ja kirpparilöytöjen esittely pala palalta jatkuu. Pyöreä kippo kotiutui eurolla ja on hoitanut pestinsä kapustavarastona moitteettomasti!

I can't tell you how much easier our every day life is now that we have the new dishwasher! And now I love our kitchen even more than before, because the integrated dishwasher makes it look sleeker and more consistent (I guess that's almost the right word for it).

The round vase I found from a flea market and it cost me a whole euro!*Astianpesukoneesta saatu alennusta HTH:n blogiyhteistyön tiimoilta.

4 kommenttia:

Kaikki kommentit ilahduttaa kovasti :) // I love reading your comments!