9.8.13

Toipilaan touhuilut


Enpä ehtinyt kuin vähän toista viikkoa paiskia töitä kesäloman jälkeen, niin iski angiina. Sitä on tämä viikko paranneltu ja nyt alkaa elämä taas voittamaan. Huh tätä kurkkukipua, en muuta sano!

Tänään olin jo sen verran tolpillani, että pistin maalaten eteisessä. Tuo väliovihan oli ennen keltainen, epäonnistuneen sävyinen sellainen. Maalikaupassa sävy oli vielä kaunis vaalea keltainen, mutta kun lyötiin se tuohon oveen se näytti lähinnä keltuaiselta. Nyt päätin että saa värikokeilut tämän oven osalta riittää ja turvauduin siihen tylsään ja tavalliseen, harmaaseen. Eikä muuten kaduta! Sävy on Tikkurilan Tuhka ja se on oikein oiva pari tuolle ovelle messinkinuppeineen.

En ole myöskään tainnut tänne asti laittaa kuvaa vaatetangosta työssään, joten siinä se nyt on hyvin arkisessa asussaan. Siellä on suomalaisten kansallistakki huppu nurinpäin ja henkarien sekalaisen seurakunnan muukalaisvahvistuksena näköjään yksi muovirumiluskin. Mutta näillä mennään, uusiakaan kuvia en enää tähän hätään viitsi ottaa :)

I've had tonsillitis for the past few days and it's been awful but now I finally start to feel better again. Even so good that I did some painting today in our hall. I got tired of the uglyish yellow tone on the glass of the door so I repainted it gray. It's not the bravest choice but after one failed pick I wanted to go for something safe. And I haven't regretted this decision at all. I think that color suits the door very well!


5 kommenttia:

 1. Love how it look, is fantastic!!, but take care of yourself, rest this weekend!!

  Big hug!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thank you, I love how it turned out to look like too!

   I sure will do nothing else but rest this weekend, so hopefully I'll be able to go back to work on Monday.

   Sending you a big hug too, you're so sweet! :)

   Poista
 2. voi ei, angiina on niin kamala. vuosia sitten koin sen ihanuuden seitsemän kertaa puolen vuoden aikana, huh. mutta eteinen näyttää hyvältä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huh, seitsemän!! Mulla on täällä nyt toinen rundi menossa, toivottavasti en riko sun ennätystä.. :)

   Poista
 3. Nuo henkarit on NIIN hienot!

  VastaaPoista

Kaikki kommentit ilahduttaa kovasti :) // I love reading your comments!