25.8.13

13 euron kasvojenkohotus

Loputkin kesäisistä kirppissaaliistani alkavat löytää paikkansa tässä mökissä. Kympillä irronnut, vähän elämää nähnyt tuoli (yksi niistä kolmesta jotka kotiin roudasin) sai paikan yöpöytänä. Ja ettei paran ihan yksin tarvitse päivystää niin seuraa pitää kolmen euron lamppu. Lamppu oli ostettaessa ruskea, mutta mies suhautti sen kuparisprayllä uuteen loistoon. 

Simppeliä, levollista, tyhjät seinät. Jotain vanhaa ja sitä rataa, näillä mennään nyt jonkun aikaa!

Ps. Angiina numero kaksi iski ja on pitänyt allekirjoittaneen hiljaisena blogin puolella. Nyt sormet ja varpaat ristiin että tämänkertainen hevoskuuri tepsii ja vie pöpön lopullisesti!

The rest of my flea market finds have found their spots in our home. I love the old chair as a bedside table and my husband did a great job with the old lamp that keeps company for the chair! The lamp used to be dark brown, but now it's shiny again after some copper spray treatment. 

11 kommenttia:

 1. Hoi, ikävä näitä juttuja! ;)

  VastaaPoista
 2. Täälläkin kaipaillaan sun juttuja:) t. systeri

  VastaaPoista
 3. Onpa kiva kuulla että mua vielä kaivataan täällä! Kaikenlainen inspis on ollu ihan täysin kadoksissa ja se harmittaa mua niin ettei saa mitään kirjotettua :( Mutta yritän kyllä skarpata, ehkä tää tästä vielä heräilee. Ehdin jo melkeen päättää että lopetan mutta en ehkä sittenkään kun täällä joku tosiaan kaipailee :)

  VastaaPoista
 4. Kyllä mamakin käy täälä kurkkimassa, eikä ole tullu mitään uutta ;)

  VastaaPoista
 5. Elli, mitä mööpelille on tapahtunut? Aika hiljaista ollut...

  VastaaPoista
 6. Älä lopeta! Postailet kun jaksat.

  VastaaPoista
 7. Minäkin kävin taas katselemassa täällä, olisitko jotain uutta postannut.

  VastaaPoista
 8. Huhuu, maailma kaipaa ;)

  VastaaPoista
 9. Kiitos kaikki ihanat jotka jaksatte mua kaipailla<3 Lupaan, että viikonloppuna mööpelistä kuullaan taas! Kadonnut inspis alkaa pikkuhiljaa taas löytyä. Huh. Ehdin jo säikähtää ettei sitä löydykään..

  VastaaPoista
 10. Täälläkin kaipaillaan ;) terkkuja jklstä

  VastaaPoista

Kaikki kommentit ilahduttaa kovasti :) // I love reading your comments!