23.7.13

Pikkumiehen valtakunta
Vannomatta paras, niinhän sitä sanotaan. En kyllä koskaan varsinaisesti vannonut, mutta melkoisen vakaasti päätin ettei meille muuten sitä blogimattoa hankita. Poikasen huoneeseen ei kuitenkaan millään löytynyt sopivaa mattoa, ja kun nähtiin tuo kuuluisa matto alennuksessa Ikeassa, puhui miekkonen minulle järkeä. Mistä löydät tuohon hintaan noin ison maton, josta tykkäät? No en mistään ja niin tehtiin kaupat. Ja hyvinhän se tuonne istahtaa, ei siitä pääse mihinkään.

Seinällä komeilee yksi kirpparilöydöistäni. Sympaattinen vuodenaikajuliste on tarran mukaan ollut joskus opetusmatskua samassa koulussa, jossa minäkin olen pari vuotta peruskoulustani viettänyt. Ei kylläkään enää minun aikanani, mutta hauska juttu kuitenkin. Tuosta vanhasta kuvasta on kaunistuksen lisäksi vieläpä hyötyäkin, koska toivoa sopii että minä tuon lorun avulla oppisin muistamaan montako päivää missäkin kuukaudessa on. Ei tarvitsisi turvautua enää vanhaan kunnon rystystekniikkaan.. :)

I always thought that we wouldn't buy "the blog rug" but there it is now in our son's room. It was super hard to find a nice and affordable rug of that size so my hubby convinced me to buy this one. It does look good there so I'm happy!

The old poster is one of my recent flea market finds. It has actually been used as teaching material in the same school where I went as a kid, not during my time though.

14 kommenttia:

 1. Ihana huone! Näyttäisipä täälläkin ipanan huone yhtä toimivalta, vaan eiköhän se vielä joskus. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On tässäkin vuosi vierähtänyt ennen kuin tämä huone tuohon kuosiin saatiin.:)

   Poista
 2. Me niin tarvittais tuo sama taulu! En ole vielä tähän päivään mennessä oppinut noita rystysten kautta... Tuotahan tuijottelisi ilokseen :)

  Mulla on samat vannonnat tuosta matosta, mutta aina se vaan hyvältä näyttää...

  Tuli muuten upea tuosta teidän lattiasta hiottuna ja valkolakattuna!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vielä pitää hetki minunkin tuijotella ennen kuin opin.:)

   Oon kyllä onnellinen sekä matosta että lattiasta! Kannattaa varoa mitä vannoo.;)

   Poista
 3. Ihan huippu kirpparilöytö tuo! Vannomatta paras siinäki asiassa, ehkä susta tulee kovaki kirppistelijä vielä. :)
  tuo loru on jotenki äly sulonen.

  blogimatto näyttää aina hyvältä, sopii tosi kivasti teillekin. ihana huone sen kun paranee vaan, kyllä pojun kelpaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kehitystä on tosiaan tapahtunu kirppistelyssä ja se on huippua se!

   Kiitos ihanista sanoista ystävähyvä<3 Eipä tuo poju vielä taida välittää millasessa huoneessa asustaa, mutta toivottavasti tykkää itsekin sitten kun alkaa sen päälle ymmärtää.:)

   Poista
 4. Ihana huone ja onhan se matto hei hieno! Meidänkin pikkuisen huoneeseen se sopisi mainiosti, mutta se huone on ihan minikokoinen ja matto taitaa olla liian iso.

  Ja mahtava kirppislöytö! Olin ensin, että ne vuodenajat on käännetty väärinpäin, mutta se olen vain minä, joka niitä on lapsesta asti ajatellut ympyrässä, mutta toisinpäin. Mulla on kellokin väärässä kädessä, joten olen tällainen vastakkainasettelija :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kiki! Harmi ettei tuota mattoa ole pienempänä, että sopisi teillekin. Toivetta vaan sinikeltaisen talon suuntaan että sellainen olisi haussa.:)

   Vähän hassustipäin tuossa kyllä nuo vuodenajat on, jos olisin itse saanut päättää niin kevät olisi syksyn paikalla jne. Et ole siis ainut vastakkainasettelija :)

   Poista
 5. Ihana huone pikku N:llä :) Niin raikas ku ei ole joka paikka leluja tms. täynnä :) meiltäkin löytyy tuo "blogimatto" ;) ja ihanan symppis tuo taulu.
  Terkkuja täältä Jyväskylästä.
  Iso h ja pikkuiset lähti mökille Laukaaseen ja mä saan omaa lomaa tän yhden yön seudun ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on se miltä tää huone mun unissa ja unelmissa näyttää, mutta todellisuus on monesti vähän toinen..:) Mutta yritetään pitää tavara minimissä niin pysyy joku järjestys (et kyllä usko minkä määrän leluja tuo säkki vetää..)

   Kyllä oma loma on välillä ihanaa, nimim. kokemusta on juuri tälläkin hetkellä! :) Terkkuja takasinkin!

   Poista
 6. Vastaukset
  1. Niin on, väritkin oli just sopivat meille.:)

   Poista
 7. Ihana ihana huone! Niin symppikset noi kaapit!

  VastaaPoista

Kaikki kommentit ilahduttaa kovasti :) // I love reading your comments!