21.7.13

Vaaleampi koti

Tattadaa, suuri salaisuus paljastuu: tällasta meillä ny on! Hiottu ja valkolakattu lattia näyttää paremmalta kuin ikinä uskalsin unelmoida ja kun kerran hommiin ruvettiin niin mies maalasi samaan syssyyn makkarin päätyseinänkin. Jotain sille piti joka tapauksessa tehdä, koska viime maaluusta yläreuna oli jäänyt niin epätasaiseksi. Palloteltiin eri vaihtoehtoja, edellinen tummempikin harmaa kyllä miellytti silmää mutta vaihtelunhalu vei voiton. Minä toivoin jopa persikkaista seinää, mutta mies ei mistään hempukasta sävystä niin innostunut ja päädyttiin kompromissiin, Tikkurilan Laastiin. Se on ihana, vaikka näyttikin alkuun aika pliisulta verrattuna aiemman tumman seinän tuomaan kontrastiin. Mutta eipä tuokaan taida ihan nykyiseen asuunsa jäädä, sillä muutama värimallilappunen polttelee jo takataskussa ja jotan kuviota tuohon tekisi mieli vähän rustata. Kuusikulmioita tai jotain vinoja linjoja ehkä.. We'll see!

Loppuun vielä vertailun vuoksi yksi kuva lattiasta ennen ja jälkeen. On siinä vissi ero ja todellakin parempaan päin! 

(älkää antako kuvien erisävyisyyden ja muiden muotoseikkojen häiritä, minoon niin amatööri enkä sitten millään jaksanut alkaa rassailla noita parempaan kuosiin. Sorryjorry.). 


Here are the changes in our home that I talked about in my last post. I absolutely love the new floor because it looks far better than I ever dared to imagine it'd be like. And at the same time with the floor varnishing, my husband painted our bedroom wall lighter gray. We liked the old darker one a lot, and this one looked a little lame at first compared to the contrast that the dark color had brought to our home. But now we've got used to it, and who knows if it stays that way for a long timn anyway.. I already have a couple of plans in stock. We'll see what happens!

14 kommenttia:

 1. vau, ihana tuo lattia. Kellastuneisuutta ei enää yhtään jälellä! Myös tuo seinän väri miellyttää tätä betonin ystävää kovasti, ensin jopa katoin (puhelimen näytöltä) että onko siinä uus laasti. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos lattiaan voi rakastua niin sitä kai tää on, kun sitä täällä vieläkin vaan ihailen huokaillen.:) Ja laastihan on sitten ihan nimensämukasta jos sitä erehtyy ihan aidoksi tavaraksi luulemaan! Kyllä mä siitäkin jo tykkään, kärsin vaan kroonisesta alkushokista aina kun maalataan.. :)

   Poista
 2. Upealta näyttää! :)

  VastaaPoista
 3. Ai että ompas raikas ja hieno lopputulos!

  VastaaPoista
 4. Vähänkö tuli hieno! Meillä on juurikin tuon ennen-kuvan-sävyinen parketti ja ääh.. vaikka parketti onkin niin kaipaisin niiin muutosta siihen. Mutta vuokra-asunto, niin ei jaksa(eikä varmaan saiskaan) tehä sille mitään (minähän en semmosia hommia tee, joita ei voi mukaan ottaa).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei varmasti viitsi omia rahojaan laittaa sellaiseen, mitä ei voi mukanaan viedä varsinkaan kun ei ole sitä kaikkein halvinta lystiä tuo lattian hionta. Koittakaa puhua vuokraisäntä ympäri että jotain tarttis tehdä ;)

   Poista
 5. Tosi kivan näköistä! Meilläpä on sama sävy makkarin seinissä :D En oo vielä ainakaan kyllästynyt!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kappas, samiksia ollaan siis! :) Onhan tuo aika neutraali sävy niin en usko että siihen ihan heti kyllästyy. Mutta ehkä mä kaipaan siihen jotain twistiä.. ..mihin sitten voikin kyllästyä ja joutuu laittamaan taas koko seinän uusiks :D

   Poista
 6. Upean värinen lattia, kirkastaa kummasti kotia ja mieltä (:

  VastaaPoista
 7. Superkiva toi lattia! Avartaa somasti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin avartaa, oikein karmii katsella niitä vanhoja kuvia vaikka siihenkin vanhaan lattiaan ehti jo silmä tottua :)

   Poista

Kaikki kommentit ilahduttaa kovasti :) // I love reading your comments!