16.7.13

Maakuntamatkailua


Kesä vei mennessään ja lomalainen ehti unohtaa koneen olemassaolon niin tehokkaasti, että jokunen lukija ehti jo luulla blogin lopettaneen. No näin kurjasti ja surkeasti ei sentään ole asian laita, mutta eiköhän itse kullekin pieni irtiotto virtuaalimaailmasta tee silloin tällöin terää. 

Tässä hiljaiselon aikana on otettu kotimaata haltuun kiertämällä mummilat ja kummilat ja kaverit ja kaikki mahdolliset. Olin poikasen kanssa kahdelleen reissussa ja siinä meidän hurvitellessa tienasi perheen isäntä leipää pöytään ja vapaa-aikoinaan remppasi kotia entistä ehommaksi. Ei ehkä kuulosta siltä että nallekarkit on jaettu tasan mutta puolensa kaikessa. Siinä muutaman iltana kun olin kolmatta tuntia nukuttanut uhmakiukkuista lasta, olisin varmaan sekunnin sadasosassa vaihtanut osia miekkosen kanssa ;) Mutta kaikesta huolimatta oli huikea loma ja onneksi mieskin sai liittyä seuraan viimeiseksi viikonlopuksi!

Nyt on vielä viikko aikaa nautiskella aikataulutonta elämää. Sinä aikana on vakaa aikomus saattaa koti kuvattavaan kuntoon, joten odottakaapahan vain! Täällä on tapahtunut vaikka ja mitä, lattia ja makkarin päätyseinä on saanet kyytiä ja ne remppaajan riemut eli listatkin alkaa olla paikoillaan. Eikä sitä todellakaan saa unohtaa, että minä surkea kirppistelijä tein huimia kirppislöytöjä ja se on todellakin jotain se.

Someone already got concerned that I have completely stopped blogging but luckily that's not the case. I've just been enjoying my summer holiday and stayed away from the virtual world which is good sometimes. But now I'm back in business and a lot has happened in our home during my blog break. So hold on, I'll be back with pictures as soon as we get everything done!

4 kommenttia:

 1. Jee, mä meinasin jo eilen kysellä fb:ssä et onko kaikki kunnossa kun päivityksiä ei oo kuulunut :D Kiva et oli hauska loma ja kotikuvia odotellessa! =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nou hätä, kaikki paremmin kuin hyvin! Huomenna uskallan ehkä luvata kotikuvia, nyt on vielä pieni kaaos ja pari rautakauppareissua edessä.:)

   Poista
 2. Hehei, hauskaa loppulomaa! Minullakin on viimeinen lomaviikko menossa, mutta perheen miehet ovat koko kuun kotona.

  Innolla odotan materiaalia teidän projekteista ja löydöistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, nyt pitää meidän molempien vielä nauttia rennosta elosta kun voidaan! Ihana kuulla että jollain vielä riittää kärsivällisyyttä odotella meidän projektien valmistumista.;)

   Poista

Kaikki kommentit ilahduttaa kovasti :) // I love reading your comments!