6.6.13

Esittelyssä HTH

Jos sinullekin tulee HTH kirjainyhdistelmästä ensimmäisenä mieleen joku iänikuinen vartalovoide, (niin kuin minulle vielä ennen viime kesää), niin nyt on korkea aika muuttaa tämä epäkohta. Nuo kolme kirjainta tarkoittavat nimittäin myös hienoja keittiöitä! Katsokaa vaikka!
Yksi syy aiempiin hymyihini tulee siis tässä: kuvat olen napannut Vantaan Tammiston HTH-liikkeessä, jossa haluttiin lähteä blogiyhteistyöhön kanssani astianpesukoneeseen liittyen. Konetta odotellessa kerron ilomielin teille enemmän kyseisestä firmasta. HTH on tanskalainen yritys, jonka keittiöt valmistetaan yrityksen omissa tehtaissa Tanskassa. Valikoimaan kuuluu keittiöiden lisäksi kylpyhuoneita ja vaatekaappeja, jotka kaikki puhuttelevat allekirjoittaneen silmää yksinkertaisen tyylikkäällä muotokielellään. Suomessa on HTH:n liikkeitä seitsemän, joista kaksi sijaitsee täällä pääkaupunkiseudulla.

Heidän sloganinsa "poikkeuksellisen hyvää laatua" pitää paikkansa ainakin meidän yhden keittiön kokemuksella. Tästä esimerkkinä voi kertoa sen, että vaikka emme edes valinneet sitä läheskään tyyreintä mallia, niin silti kaikki kaapinovet keittiössämme ovat maalattuja eivätkä kalvopäällysteisiä, kuten useissa muissa korkeakiiltokeittiöissä. Keittiökalusteiden saapuminen valmiiksi kasattuna oli myös iso plussa tämän porukan tiukassa remppa-aikataulussa.

Mitenkään velvollisuudesta tai lämpimikseni en tässä suinkaan suitsuttele, vaan voin ihan sydämestäni suositella Tammiston HTH:ta, erityisesti Lauraa jonka kanssa me olimme tekemisissä. Jos joku asia keittiösuunnittelussa itseä mietityttikin, niin Lauralla oli heti muutama ässä hihassa ongelman korjaamiseksi. Homma pelasi muutenkin, aikataulut pitivät ja saimme juuri sen mitä tilasimme: ihanan keittiömme (kuvia vaikkapa täällä, klik!) johon ollaan edelleen kovin tyytyväisiä. Jos siis on keittiöremppa suunnitteilla, niin käy ihmeessä tsekkaamassa tämän paikan tarjonta!

Tässä vielä poimittuna muutamia suosikkejani HTH:n mallistosta


Onko HTH teille entuudestaan tuttu? Mitäs pidätte? :)*blogiyhteistyö*

11 kommenttia:

 1. Tuttu firma vaikka taloon otettiinkin keittiö lopulta kolmesta eri paikkaa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho, kolmesta paikasta! Miten sellaiseen ratkaisuun päädyitte?:)

   Poista
 2. Minäkin tykkään HTH:sta! Turun liikkeessä on yksi tosi herkku keittiö, jossa pastellinväriset (enpä kyllä muista just, että mikä pastelli...) yläkaapit... nam! Mutta siis hyvä design heillä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuollakin oli pastellivaaleansiniset yläkaapit tuossa kolmannen kuvan keittiössä, ja nekin näytti yllättäen tosi hyvältä vaikka en oo koskaan tykännyt vaaleansinisestä.:)

   Poista
 3. Kiitos vinkistä! Kauniita ovat! En ole ennen kuullu tästä merkistä. Taloomme tarvitsemme ehdottomasti keittiön ;) Ekojen kuvien kaltainen vaalean puun ja mattavalkoisen yhdistelmä on ollut yhtenä vaihtoehtona.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä vain, mukava että tää on tavottanu sellasia jotka ei oo kuulleetkaan HTH:sta! Sama mattavalkoinen ja vaalea puu miellyttää muakin nyt eniten, eli niin se mieli muuttuu vuodessa.;)

   Poista
 4. Mahtavia kuvia ja mahtava esittely! Olemme mieheni kanssa tekemässä tänä kesänä keittiörempan ja tästä sai mukavasti inspiraatiota ja tietoa :) Olin kyllä kuullut HTH:sta mutta olen aina luullut, että se kuuluu ns. parempiin (lue kalliimpiin) keittiöihin. Saako kysyä minkälainen budjetti sinulla oli oman keittiö remppasi suhteen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hienoa että saitte tästä inspiraatiota ja iso kiitos kuvakehuista! :) Tottakai saat kysyä, meillä budjetti oli n. 6000e ilman laitteita, jotka ostettiin sitten muualta. Laskeskelimme silloin, että vastaava vetimetön malli esimerkiksi Ikeasta olisi ollut vain noin 500e halvempi (tämä oli ihan summittainen laskelma mutta antoi suuntaa). Toki HTH:llakin on kalliimpia malleja, joista tulee sitten paljon enemmän mutta ainakin tämä meidän keittiö oli mielestäni hyvin kohtuuhintainen.

   Poista
 5. Anonyymi5/7/13 13:36

  Onko tämä blogi kesätauolla vai kokonaan loppunut?

  VastaaPoista
 6. Anonyymi6/7/13 08:57

  Onko tämä blogi loppunut vai vaan tauolla?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anteeksi tämä hiljaisuus, blogi ei suinkaan ole loppunut vaan kesätauolla ollaan. Kunhan lomat on lomailtu niin eiköhän tänne blogimaailmaankin malta taas palata.:)

   Poista

Kaikki kommentit ilahduttaa kovasti :) // I love reading your comments!