1.6.13

Kuka muuttuisi tuoliksi?Minä katselisin tuota perintösyöttötuolia tuossa pidempäänkin, mutta isoherra 2-vee on päättänyt ettei siinä enää istuta. Piste. Nyt pitää istua oikealla isolla tuolilla niin kuin isi ja äiti ja sokkona lappaa sapuskaa naamaan. Ja hups, siinä sivussa lattialle ja pöydällekin kun ei oikein näe mitä siellä lautasella on eikä sitäkään missä se käsi menee.

Ongelmalle on juu olemassa yksinkertainen ratkaisu, juniorituoli. Mutta kun ei se niin yksinkertaista ole löytää sellaista minkä tahtoo. Ja sitten kun sellaisen löytää, niin tottahan toki se on juuri se, josta minä ja tilipussi ollaan vain ihan vähän eri mieltä.

Photo: http://www.hukit.dk
Kun tämän kerran bongasin, ei muut kandidaatit ole sen jälkeen tuntuneet miltään. 
Rakkautta ensisilmäyksellä.

Photo: http://www.hukit.dk


Odotellaan siis sitä kuuluisaa ja kaivattua rahasäkkiä tippuvaksi jostain. 
Siihen asti vedetään kai samalla sokkosyömislinjalla,
 kuin tähänkin asti.

We'd desperately need a junior chair for our son, because he refuses to sit in his high chair and he's still a bit too short to be sitting on an adult size chair. It's super hard to find nice junior chairs and of course the one I found costs a fortune. But it's so lovely I can't think of any other chair anymore!

3 kommenttia:

 1. on nii söpö tuoli että melkein voisin siksi muuttuakki. :) mutta vaikka teiän tuolina oleminen oliski varmasti melkosen mukavaa nii saattas se tuntua vähän yksinkertaselta ja tylsältä tähän nykyseen elämään verrattuna. käyttäsin sinuna sellasta logiikkaa että syöttötuolin saadessanne säästitte sievosen summan, jonka voi nyt hyvillä mielin panostaa käyttöiältään pidempään (kai?) juniorituoliin. sitäpaitsi sehän on nyt sopivasti alessa! :) (pienenpienillä kirjaimilla: aika huimaava hinta silti, varsinkin asuntolainaa tunnollisesti lyhentävälle.)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oisit nyt vaan muuttunu, ei kai tuon mukavampaa hommaa vois ollakaan.:)

   Totta kyllä, että säästettiin vino pino kolikoita kun ei tarvinu ostaa syöttistä ja sillä verukkeella tähän vois laittaa vähän enemmän rahaa. Mut pitää vielä vähän laskeskella. Houkuttelis vaan just tuo ale.. Kääk.

   Poista
 2. Meidän vajaa kaksi vuotias on myös alkanut kiivetä isoveljen juniortuoliin. Taitaa olla vinkki äitille, että heivaisi jo syöttötuolin pois ;)

  VastaaPoista

Kaikki kommentit ilahduttaa kovasti :) // I love reading your comments!