13.12.12

Kustille poljettavaa

Tässä osoitteessa eilen: minä väänsin kortteja. Aina yhtä ajoissa joka asiassa.

Mies irtisanoutui apulaisen hommasta jo siinä vaiheessa, kun ensimmäistä pelletti*rivistöä alettiin liimata. (* miehet-suomi-miehet: paljetti) Askartelukaupan tätikään ei kai oikein luottanut mun kykyihin, kun varovasti muistutteli epämääräisen tarvikekasan ja joulupostimerkkien ostajaa, että se lähetyspäivä on sitten huomenna.  Juu-u. Luu kurkkuun vaan kaikille epäilijöille, sillä niin vain lähti meiltäkin aamulla kasa tervehdyksiä tutuille ja kylänmiehille. 

The last day to send Christmas cards here in Finland was today, which means that I spent last night making cards. Always on time, no matter what.

My husband resigned from the project by the time we started gluing the first line of sequins, but  he did his best being my mental support. And I did it, this morning I had a pile of cards ready to be sent all around Finland. Yay! 

7 kommenttia:

 1. vau! postia ootellen. :)

  VastaaPoista
 2. Kiitoskiitos, yllättävän hyvät noista tuli noin niinkun paniikkiratkaisuks.:)
  (sori evi kun spoilasin tällein.:)

  VastaaPoista
 3. Vau tosi kiva idea ja hienot kortit! :) Tulipa vaan mieleen et oisko noita paljetteja myyty valmiina nauhana? (ei varmaan mut oispa kätevää). Leimasitko tervehdyksenkin yksittäisillä kirjaimilla? Sulla on ollu homma! :) PS. Meiltä jäi kyllä kortit tänä vuonna lähettämättä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Älä kerro mulle jos löydät jostain valmiita paljettinauhoja ;) Ei vaan, oikeestaan tuo oli aika terapeuttista hommaa. Leimasin juu tervehdyksen kirjain kerrallaan, mutta se oli lyhyt ja ytimekäs ja nimet kirjotin ihan tavallisesti.:)

   Poista
 4. Söpöt kortit:)
  Joudun nyt tuottamaan pettymyksen sisse, paljetteja myydään kyllä nauhana hyvin varustelluissa ompelutarvikeliikkeissä:) mutta hyvä jos meni terapiaistunnosta:p
  -lode

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noniin, pitihän se arvata että niitä on :D

   Poista

Kaikki kommentit ilahduttaa kovasti :) // I love reading your comments!