15.12.11

Pikkuloma(saa nauraa mun omatekoisille reittiohjeille)

Hiiohoi, Tukholma näkyvissä! Nää lähtis nyt vähän reissuun sen kunniaksi, kun miekkosen tän syksyn opiskelut on purkissa. Suunnaksi otetaan armas länsinaapuri (taas), pitkälti sen takia että kymmenen euron tarjousristeily on lähinnä ainoa lomavaihtoehto, johon tällä Oy Opiskelija&Äitiyslomalainen Ab:lla on tällä hetkellä varaa. Vaan mikäpäs siinä, minä suorastaan rakastan Tukholmaa ja siellä on mooonta paikkaa, jonne ilolla upotan veronpalautussentit.

Mies katseli tuskanhiki otsalla, kun kirjottelin listaa paikoista, joissa haluan käydä. "Melkosta munaravia tiedossa.. Saat kyllä ihan keskenäs juoksennella, mä taidan istua kahvilla." Tuo armaani edustaa kyllä sitä uhanalaista miestyyppiä, jolla yleensä riittää pinnaa ja kiinnostusta shoppailuun. Mutta näköjään raja tulee vastaan hälläkin, kun puhutaan 6 tunnista Tukholmassa ja listasta kauppoja, jotka ei tietenkään sijaitse vieri vieressä vaan ne on ripoteltu sinne tänne ympäri kaupunkia.

Selvä se. Lähden tästä kokeilemaan, miten munaravi onnistuu naiselta.

Sorry guys, I have no time for proper translation because we have to rush to the ship. We are heading off for a little vacation in Stockholm. I'll be back in a few days time, hopefully with something nice for the home to show you!

3 kommenttia:

 1. Oijoi, ny oon kade! Ihanaa Tukholmaa ja hyvät munaravit, ostosrapsaa odotellessa!

  VastaaPoista
 2. Mukavaa matkaa!
  Löysin tänään uuden sisustusliikkeen oulusta ja nimi kuulosta uhkaavan tutulta. http://moopeli.com/
  Käyppä tsekkaa...
  Oletko itse keksinyt nimen vai varastanut? ;)

  VastaaPoista
 3. Dooda: Kiitos, ihanaa se olikin.:) Ostosrapsa tiedossa huomenna!

  Ai-ta: Hahhaa, vai varkaaksi sä epäilet :D Kyllä mun mööpeli oli eka.:) Mut hauska sattuma, meidän mama laittelikin mulle kuvaviestiä tuosta kaupasta kun niiden avajaismainos oli ollu Kalevassa. Hyvä että nuo näköjään saa nyt omat sivut pystyyn kun tänne on tullut viime viikkoina aika moni mööpeli oulu-hakusanoilla vaan ei oo varmaan löytyny mitä etsivät..

  VastaaPoista

Kaikki kommentit ilahduttaa kovasti :) // I love reading your comments!