23.12.11

Jouluntoivotus
Joulupukin assistenttijengimme saapui lopulta eilen illansuussa kohteeseensa eli meille kotiin. Kun etelästä startattiin, oli golffiparkamme jouset hiukkasen lujilla. Kyydissä oli nääs joulutavaraa ja kyytiläistä laidasta laitaan ja lattiasta kattoon. Autoa täyttivät muun muassa "yllätyslahja" siskolleni, 190 cm pitkä Ikean seinähylly ja pari poikasen serkkutyttöä matkalla Keski-Suomen mummolaan. Siitä eteenpäin etupenkkiä kuluttikin sitten hetken aikaa nuori liftarityttö ja tasaisin väliajoin tehtiin vielä paketinpudotusmutkia nelostieltä. Mutta perillekin siis päästiin.

Aatonaatto on meillä perinteisesti ollut vielä melkoinen hulinapäivä, eikä poikkeusta tehty tänäkään vuonna. Onneksi suklaan voimalla jaksaa ja nyt voikin sitten keskittyä suonikohjujen ehkäisyyn jalat seinällä. Siispä, odotettavissa huomisiltaan asti: 

Aamusta alkaen lisääntyvää rentoutumista, matalan verenpaineen alue liikkuu talomme ylitse. Hyvän tuulen puuskia 27 metriä sekunnissa. Myöhään iltapäivällä lämpötila nousee hetkellisesti lähelle 100 astetta ja paikalliset sadekuurot ovat todennäköisiä. Illemmalla yleistyy syöpöttely, joka voimistuu yötä kohden. Pahimmassa tapauksessa vatsanpeitteet repeilee.

Tämän joulusään myötä herkullista ja rentouttavaa joulua rakkaat lukijaiseni!

Delicious and relaxing Christmas to all of you my dear readers! 

4 kommenttia:

 1. pikkumiehen ensimmäinen joulu! just sain puhelun kotoo, kauhee tohina päällä ja itku täällä :) hyvää joulua teillekkin sinne!

  VastaaPoista
 2. Varmasti haikeeta siellä kaukana joulua viettää, mutta toivottavasti se on kuitenkin hyvä sellainen sullakin.:) Phäphäphä mmämmämmä! Siinä kummipojan tänhetkisellä kielellä jouluntoivotukset meiltä kaikilta!

  VastaaPoista
 3. Nyt vasta näin tän, bloggeri pimittänyt multa sun ja monen muun päivityksiä!

  LOISTAVA toi vika kappale!
  Oot ihana ja hassu Elli :DDD

  VastaaPoista
 4. Hih, kiitos vain Nanainen!:) Ja voi höh tätä bloggeria aina välillä!!

  VastaaPoista

Kaikki kommentit ilahduttaa kovasti :) // I love reading your comments!