23.2.17

Teille on paketti





.. talopaketti!

Maanantai oli ehkä aivan tavallinen maanantai ihmiskunnalle, mutta meille se oli suuri päivä! Yhdentoista aikoihin kun me aamu-uniset kömmittiin tontille, siellä olikin jo seinät pystyssä ja kattoristikoita nostettiin paikoilleen. Etukäteen vähän jännitti, miltä talo oikein näyttäisi. Paperilla hyvältä joo, mutta entä tosielämässä? Onhan se kuitenkin suurimmaksi osaksi meidän omasta päästä suunniteltu ja ihan ensimmäistä kertaa tässä taloa rakennellaan. Täytyy sanoa että talo oli juuri sitä kun kuvittelimmekin ja vielä vähän päälle! 

Tunnelmat on edelleen hieman epätodelliset. Jotenkin kaikki lopulta kävi niin nopeasti. Tätä päivää ehdittiin odotella pitkään ja hartaasti ja sitten tontille yhtäkkiä tupsahti talo. En valita ollenkaan, mutta päällä taitaa kestää hetki päästä kärryille siitä mitä muutama päivä sitten tapahtui.

Mutta sen tämä pää on jo ehtinyt sisäistää että on se vaan hieno! Ja kohta me jo asutaan tuolla. Uskomatonta.

A lot can happen in one day it seems! On Sunday evening there were only the foundations of our house on this spot, and then on Monday all of this happened. We were pretty nervous about how the house would actually look like in real life, but I have to admit it looks exactly the way I imagined, or maybe even a bit better. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentit ilahduttaa kovasti :) // I love reading your comments!