31.1.17

Hanaa hanaa
Viime viikonloppuna Myyrmäessä järjestettiin rakennusmessut ja mekin suunnattin sinne kiitos tuttujen, jotka eivät itse pystyneet lippujaan käyttämään. Eikä ollut turha reissu! Saatiin niin hyvä tarjous kauan haaveilemistani Tapwellin mustista hanoista, että nehän me sitten tilattiin. Siklan pakettiimme kuuluu siis lvi-kalusteet Gustavsbergin mallistosta. Niissä ei varsinaisesti ole mitään vikaa, mutta ei mitään järin säväyttävääkään. Niinpä olen koko ajan salaa ja vähemmän salaa unelmoinut Tapwelleistä. Nyt se unelma toteutuu ja vieläpä kaksin kappalein, yksi musta ihanuus lyödään keittiöön ja toinen kodariin. 

Messuilla jo pähkäiltiin kulmikkaan ja kaarevan mallin välillä. Lopulta päädyttiin pehmeämpiin linjoihin. Eipä siinä mitään, mutta kun naputtelin tilaussähköpostin niin olinkin  sitten ajatuksissani kirjoittanut siihen juuri sen toisen mallin. Ehkä tässä oli jotain alitajuista, koska nyt tuntuu että tuo vahinko olikin oikeastaan hyvä juttu. Meille tulee siis tuo ylemmän kuvan RIN984 mattamustana. Hassua mistä asioista sitä voikin ihminen olla onnellinen, mutta mä oon nyt tästä!

Jossain vaiheessa harkitsin myös messinkistä hanaa, ehkä jopa ruusukultaista tai kultaista. Jänistin kuitenkin sen suhteen, koska vaikka ne tällä hetkellä näyttääkin älyttömän makeilta ja trendikkäiltä, niin mitä tapahtuu muutaman vuoden kuluttua? Saattaisi kaduttaa, tai sitten ei. Parempi kuitenkin pelata varman päälle: musta on aina musta. Siihen en usko kyllästyväni. Leikitään trendeillä sitten jossain muualla, helpommin muokattavissa asioissa.

Ps. Jos jostain tipahtaa aivan mieletön tarjous ja/tai kasa rahaa, niin sitten lähtee loputkin hanat ja suihkut vaihtoon... :) Katsotaan mihin budjetti venyy!

We got such a great offer on these Tapwell faucets that we happily ordered one for our new kitchen and one for the utility room. I'm so happy! After quite a lot of pondering we decided to go with the one in the second picture. But as I e-mailed our order I accidentally typed in the name of the other model. Which now seems like the best option after all. So maybe, just maybe it was a tiny bit of an intentional mistake.. :)

2 kommenttia:

 1. Anonyymi3/2/17 16:50

  Kiva huomata että hommat etenee siellä teillä! Itse tykkään nuista molemmista hanoista, mutta jos pitäisi valita luultavasti päätyisin tuohon jälkimmäiseen. Innolla odotan talopaketin saapumista ja kuvia siitö

  -Anu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava kun kommentoit!

   Oli vaikea valita hanoista kun molemmat on niin kivoja, mutta tää valinta tuli nyt tehtyä lopulta vähän puolivahingossa :D Toistaiseks ainakin on tuntunu oikeelta ratkaisulta!

   Mekään ei maltettas enää odottaa talopakettia! Laitan heti kuvia kun se pamahtaa paikalle :)

   Poista

Kaikki kommentit ilahduttaa kovasti :) // I love reading your comments!