16.2.14

Vaivan arvoinen vaneriPari päivää sitten kurvattiin vanerikaupoille. Rouva unohti ottaa mitat, joten summamutikalla mentiin, eikä siinä mitään. Nappiin meni siltä osin, se selvisi kotona. Mutta ennen kotiinpääsyä tapahtui paljon. Se nimittäin meni kauas napista, ettei tuo pahainen vanerinpala mahtunut meidän autoon vaikka kaikki takapenkit kaadettiin ja kaikki mahdolliset kommervenkit kokeiltiin. Mies oli sitä mieltä, että sinähän tuon halusit ja niin löysin kohta itseni bussista valtavan vanerin kanssa. Ensimmäiseen linjuriin pääsin sisälle, vaihtobussista käännytettiin ovelta. Siinä vaiheessa jäljellä oli vielä pari kilometriä ja ei auttanut muu kuin ottaa vaneri kantoon. Ensin kannoin pään päällä, sitten vasemmalla kädellä ja oikealla ja sama alusta. Olipahan iltalenkkeilijöille viihdettä! (terveisiä vaan jos tunnistat itsesi)

Kaukana ei ollut, että olisin nakannut koko komeuden jorpakkoon. Mutta onneksi löytyi sinniä ja sopivasti jerkkua ranteesta, koska paljon tyytyväisempi en voisi tuohon uuteen sängynpäätyyn olla!

This piece of plywood traveled to our home by bus together with me, because we couldn't fit it in our car. At some point of the journey that also consisted of a lot of carrying and cursing, I was almost ready to throw the whole thing away. But now I couldn't be happier! I love the result and I think it was all worth it in the end.

11 kommenttia:

 1. Näyttää tosi hyvältä! Taatusti kaiken vaivan arvoinen :)

  VastaaPoista
 2. Hih, hymyilyttää vähäsen ajatus sun kotimatkasta tuon kans :)))

  VastaaPoista
 3. No kyllä kannatti, sillä upeahan tuo on!

  VastaaPoista
 4. Ompa hieno! Ja tuo kotimatka on kyllä vaatinut sisua ja tahtoa...;))

  VastaaPoista
 5. Ihana idea!!! Kyllä kannatti nähdä vaivaa :)

  VastaaPoista
 6. Mimmu: Hyvä siitä tuli, kannatti raahata siis.:)

  littleB: Arvaa miltä se oikeesti näytti :D Lerpatti tuulessa miten sattuu eikä muutenkaa ollu iha helppoa. Varovasti tuijotti vastaantulijat et onkohan tolla kaikki kotona :))

  R // omasohva: Kiitoskiitos, oon kyllä samaa mieltä!

  HANNA: Ehkä se oli siitä kuuluisaa suomalaista sisua ;)

  Lara: Kiittää hän, on me oltu tyytyväisiä :)

  VastaaPoista
 7. Tosi kivalta näyttää. Mulla olis kyllä päässyt nauru ihan ääneen jos olisit kävellyt vastaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä muakin nauratti, ainakin niinä hetkinä kun ei itkettäny! Kukaan vastaantulija ei kehdannu nauraa, mutta en ois loukkaantunu vaikka joku ois revenny iha totaalisesti :)

   Poista
 8. Hyvältä näyttää! //Jennik

  VastaaPoista
 9. Vau, ihana! onnistuit taas nii elävästi kuvailemaan ton episodin että pystyin aivan näkemään kaiken. :D

  VastaaPoista

Kaikki kommentit ilahduttaa kovasti :) // I love reading your comments!