18.1.14

Olkkaria ja unelmia
Viimeksi valittelin, ettei meillä ole mikään muuttunut pitkään aikaan. Ihan koko totuus se ei sentään ole vaikka moni asia onkin pysynyt samana. Syöttötuolin tilalle on ilmestynyt Agam-juniorituoli. Joku saattaa muistaa tämän haaveeni http://www.moopeli.blogspot.fi/search/label/haaveita. Kun huomasin että Agamia onkin taas saatavilla ja vilkaisin tilille, ei tarvinut kauan harkita. Ikeaan kävi tuolittomien tie. Nyt kun saisi vielä pojan istumaan tuossa niin hyvä ois! Ehti mokoma liikaa tottua kurottelemaan aikuisten tuolilta eikä sieltä niin vaan enää siirrytä mihinkään lastentuolille.

Poikasen huoneeseen ostettu blogimatto kannettiin yhtenä iltana testimielessä olkkariin ja siihen se on jäänyt. Sopii kyllä hyvin, mutta olkkarin vanha karvamatto lapsen huoneessa ei ole se paras ratkaisu.

Kun hifistelyjuniorituolihaaveet (sori, äidinkielenopet) on haudattu, voi siis alkaa haaveilla uudesta matosta lastenhuoneeseen. Tai olohuoneeseen, jolloin raidallinen palaisi alkuperäiselle paikalleen. Enkä pahastuisi uusista ruokapöydän tuoleista tai jalkalampusta valaisemaan hämäriä ruokailuhetkiä. Mutta onneksi noilla ei millään ole kiirettä, odotellaan rauhassa sopivien kandidaattien ilmaantumista!

As I wrote last time, nothing much has changed here in our home lately. But we actually do have something new! We needed desperately something to replace the highchair and as we found out that Ikea is making Agam chairs again we knew immediately that it would be our choice. We also dragged "the blog rug" from our son's room to the living room just to see how it looks like and it's been there ever since. Looks great but now we need a new rug to the kids room. And new chairs to the dining table and a floor lamp to lighten up our dinner time. Just wondering when I will be satisfied.. :)


7 kommenttia:

 1. Anonyymi9/2/14 21:51

  Hei, löysin blogisi juuri ja kahlasin monta, monta postausta läpi heti kerralla. Ois kiva jos blogiasi pystyisi seurata blogilistan kautta. Onnistuisko? Jennik

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa Jenni, kiva kuulla että oot tykännyt! Minäpä selvittelen tuota blogilistahommaa heti illalla kun töistä pääsen. Varmasti onnistuu, kukaan ei oo aiemmin vaan kysynyt niin en ole muistanu sen olemassaoloa :)

   Poista
  2. No nyt pitäis löytyä sieltäkin!

   Poista
 2. Onpa ihanan selkeää ja kaunista!:)

  VastaaPoista

Kaikki kommentit ilahduttaa kovasti :) // I love reading your comments!