23.2.14

Lamppulöytö


Ruokailutilamme on olohuoneen pimeimmässä kulmassa (ei muuten helpota tilan kuvaamista..) eikä ruokapöydän päällä ole paikkaa kattovalaisimelle. Siksi meillä on jo pidempään ollut hakusessa jalkalamppu valaisemaan tuota nurkkausta. Monenlaisia vaihtoehtoja, uutta ja vanhaa on pyöritelty, mutta sopivaa ei ole osunut silmiin.

Sitten harvemmin kirppisteleviä onnisti. Käynti kierrätyskeskukselle ajoitettiin kerrankin oikein, sillä siellä nökötti tuo kuvien kaunokainen! Se oli rakkautta ensisilmäyksellä. Ehkä sekunnin sadasosan harkinnan jälkeen lompakko tyhjeni kokonaisten 16 euron verran ja koti sai kaipaamansa valaisijan. Nyt silmä lepää ja ruokailijat näkevät mitä suuhunsa ahtavat. Kaikki oikein hyvin siis!

We found this floor lamp from a recycling center. It's so beautiful and exactly what our quite dark dining area has been screaming for. Happyhappyhappy!

6 kommenttia:

 1. Vau! Onpa hieno! Joskus käy noin hyvä tuuri.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joskus jopa mulla vaikka harvoin mitään kirppareita kerkeän koluamaan.:)

   Poista
 2. Kaunis on valaisin! Me tarvittas kans valo olohuoneeseen mut sopivaa hinta-laadultaan ei ole vielä kävellyt vastaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se vielä kävelee kun jaksaa odotella ja kiertää sillon tällön kokeilemassa onneaan :)

   Poista
 3. Ai että oon heikkonan kaikkiin valaisimiin, mutta tilat ne loppuu kesken. Eikä kehtaa hamstrata - tosin jos tuohon hintaan olisi tuo valaisin kävellyt vastaan niin saattaisin olla toista mieltä, on se namu :)

  Hyppään kyytiisi seuraamaan ihanaa blogiasi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa mukaan, hitaanlaisesti päivittelen mutta en ole tätä blogia unohtanut kuitenkaan! Instagramia päivittelen säännöllisemmin.:)

   Meillä oli onneksi vielä tilaa ja todellista tarvettakin, mutta kyllä halvalla kehtaa tarvittaessa vähän hamstratakin ;)

   Poista

Kaikki kommentit ilahduttaa kovasti :) // I love reading your comments!