4.5.17

Makuuhuoneen suunnitelmat


 
Nyt kun raksalla on jo ensimmäinen pohjamaalikerros pinnassa, ovat väri- ja materiaalivalinnat entistä ajankohtaisempia. Kohta on jo pakko tehdä niitä lopullisia päätöksiä! Meidän makkarin osalta suunnitelmat ovat onneksi olleet selvät jo pitempään.

Seinät maalataan kauttaaltaan Tikkurilan upealla Nefriitin sävyllä, jonka toivomme tuovan tilaan sopivan utuista, pehmeää tunnelmaa. Vanerinen sängynpääty on ollut meillä jo vuosia ja tahdonkin nyt uuteen kotiin pukea sille uudet vaatteet. Suunnitelmissa on päällystää vaneri paanukaton tyyliin, joko vanhoilla nahanpaloilla tai esimerkiksi korkilla. Minut tuntien, projekti voi olla jonkin aikaa ajatuksen tasolla, mutta eikös sitä sanota että hiljaa hyvä tulee.. Hemin Key-yöpöydät hankittiin jo edelliseen kotiin enkä malta odottaa että pääsen taas kaivamaan ne kaapista, johon ne oli vuokralla asumisen ajaksi pakko työntää tilanpuutteen vuoksi. 

Sängynpäädyn molemmille puolille tulee paikat valaisimille kattoon ja yöpöytien kohdalle pistorasiat missä voi sitten kumpainenkin luuriaan latailla. Päätyä pääsee valaisemaan toissa vuonna joulupaketistani kuoriutunut kuparinvärinen Work lamp, ehkä täytyy yrittää olla tosi kiltisti ja toivoa sille toveria ensi jouluksi ;)

Makuuhuoneen yhteyteen halusimme vaatehuoneen, joka jää suurimmaksi osaksi piiloon väliseinän taakse. Ihanaa arjen luksusta! Kuten myös se, että huoneestamme on suora käynti liukuoven kautta pesutiloihin ja saunaan.
  
All the walls of our bedroom will be painted in a beautiful greyish green and I can't wait to see the result! I'm also going to update the plywood headboard we've had for years, and somehow make shingle pattern on it. Probably by using pieces of old leather if I happen to find enough, or maybe cork. Let's see!

Another thing I'm so looking forward to is having a proper walk-in closet in our room as well as straight access to bathroom.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentit ilahduttaa kovasti :) // I love reading your comments!