15.11.12

Zombien päiväkirja


Päätettiin siirtää poju nukkumaan omaan huoneeseensa, nyt kun sielläkin alkaa olla rempan osalta valmista. Muutaman illan ja yön ajan täällä on harjoiteltu. Välillä paremmalla, mutta usein todella huonolla menestyksellä. Kiitos sille, joka keksi energiajuomat, ilman en ehkä olisi kyennyt töihin..

Yhtenä iltana ehdin jo julistaa miekkoselle, että nukkukoot vaikka viisivuotiaaksi asti pinnasängyssä kunhan nukkuu. Silloin oli kokeilussa väsytystaktiikka. Kannoin joka kerta karkulaisen päättäväisesti takaisin sänkyyn, viisaat kun sanoi että kyllä se lapsi jossain vaiheessa väsyy. Arvatkaa kumpiko väsyi siinä 200. kannon kohdalla, no minä tietenkin. 

Onneksi nyt alkaa jo näyttää valoisammalta, viime yönä nukuttaminen ei enää kestänyt paria tuntia ja keskellä yötäkään ei tarvinut herätä ihmettelemään mopoja ikkunasta. Päiväsaikaan se ilahtunut "kato!" on jotain niin suloista, mutta valitettavasti ei kolmelta aamuyöstä. Toivotaan että sama suunta jatkuu tästä eteenpäinkin. 

Huomenna aion raahata miehen kurkkaamaan Inspiration- pippaloihin. Jos tunnistat meidät silmät ristissä haahuilijat, nykäse ihmeessä hihasta!

We've tried to teach our little man to sleep in his own room. So far it's been quite a struggle and I guess without energy drinks I would not have been able to work.. So thank you whoever invented them! Luckily things are getting better night by night, and last night was already pretty promising. It didn't take two hours to get him to sleep and he didn't wake up in the middle of the night to watch mopeds from the window anymore. Yay!

4 kommenttia:

 1. Jaksamista elämän riemuihin ja tavallaan tuo kantojuttukin on hyvä, kun ei tarvitse käydä salilla ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, totta :D Miksen tajunnu ottaa sitä liikunnan kannalta, ehkä sillon ei ois ollut edes hermot niin kireellä.:)

   Poista
 2. Meillä ihan sama ruljanssi menossa, tosin pahin ohi. Kyllä se on varsinainen sielujen taisto se. Tsemppiä! Ps. Blogissani on sinulle tunnustus ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellista taistoa tää on kyllä ollu, mutta onneks meilläkin alkaa jo näyttää siltä että pahin on ohi.:) Kiitos tsempeistä ja tunnustuksesta!

   Poista

Kaikki kommentit ilahduttaa kovasti :) // I love reading your comments!