1.11.12

Käykäähän pöytään!Joskus aiemmin jo tästä kirjoittelin, että meille on tekeillä pieni pöytä anoppilan savusaunan ylijäämälankuista. Mies tämän ideoi ja veljensä toteutti, eikä lopputulos ole ollenkaan hassumpi! Mitäs te tykkäätte? Pöytä tuo mielestäni sopivasti särmää muuten niin moderniin keittiöömme.

Reunat on "tuppeensahattu" eli niissä näkyy vielä puun luonnollista muotoa. Tällä hetkellä pöytä on vielä ihan raa'alla puupinnalla, mutta ainakin tuo pöytälevyosa täytynee jollain käsitellä, ettei ensimmäinen kaatunut mehulasillinen pilaa koko komeutta. Vaikkakin mieli tekisi jättää se ihan noin, haavassa on niin kaunis vaalea väri.

Ps. Olette varmaan jo huomanneet tuolta sivupalkista, että Indiedaysin Inspiration- sivu on vihdoin avattu ja sieltä löytää nykyään minunkin jorinani. Käykää ihmeessä kurkkimassa, mukana on monen monta mielenkiintoista blogia, joista monet olivat minulle ihan uusia tuttavuuksia!

My husband's brother made this table for us out of some leftover woof from a smoke sauna. It looks pretty cool, huh? I think it adds just enough roughness to our otherwise quite modern kitchen. 

9 kommenttia:

 1. Törkeän makea pöytä, tuolit ja ihan koko keittiö! Sulla on silmää, ilmeisesti puolisolla myös kun tuon ideoi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Selvästi multa perinyt sitä silmää..;) Ei vaan, on sillä. Ihmeen paljon mieheksi :) Pitäs muistaa enemmänkin kuunnella sen ideoita.

   Poista
 2. Kyllähän me tykätään! Hieno idea ja toteutus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiittää hän, ideasta kaikki kunnia miehelle.:)

   Poista
 3. On hieno päytä ja tuo puun oma väri on makee. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on, siks mietityttääkin tuo käsittely mut yritetään jotain keksiä mikä ei muuttais väriä.:)

   Poista
 4. Look amazing!! and I love your chairs!!!

  Have a happy weekend!

  xx

  VastaaPoista

Kaikki kommentit ilahduttaa kovasti :) // I love reading your comments!